A nebo přibyde ještě další tuna chyb. Moje otázka: Funguje ti v hrách transparency AA? Zkus třeba slavnej plot v halflife 2, nebo cokoliv jinýho kde je to vidět. Pozn. Poznáš to i na výkonu, při výskytu mnoha transparentních textur a zapnutym TRAA ( u ATI se tomu říká adaptive myslim) jde výkon total do kopru oproti NV a tudiž proto to možná vyřadili aby v tom náhodou někdo netestoval. A nebo ještě lépe, aby to někdo zapnul, otestoval, zapsal výsledky a nezkoumal jestli se kvalita opravdu zlepšila.

Dále pak... funguje ti AF v Unreal 2 engine based hrách? To taky byl problém když jsem zkoušel 5870, se všema driverama to blbnulo, jen s těma úplně prníma ne, který my všeobecně fungovaly lépe než všechny novější co ATI od vydání tý karty vydala, což mě celkem znepokojilo. Ale už jí teda nemam, vrátil jsem se k GT200.

To: Dismembered: To bohužel nepomůže, R5xx based radeony a R6xx a výš maj naprosto jiné drivery a chovaj se jinak a maj jiný problémy, R5xx karty si troufnu označit za celkem bezproblémové.