Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Win 7 a iMac - problem s reproduktory

Standardní Win 7 a iMac - problem s reproduktory

Zdravim, mam Win 7 64bit na iMacu s vestavenymi repraky a je tam nainstalovany ovladac zvuku "Zvukove zarizeni high Definition Audio". Ovladac je ve spravci zarizeni 2x coz nechapu a nejde odstranit - resp. muzu ho smazat, ale po restartu pocitace je tam zase, a zase 2x. Zkousela jsem misto toho dat Realtek ale nejde to, pred restartem zvuk stejne nefunguje a po restartu je tam zas to puvodni svinstvo (a zkousela jsem nejdriv smazat puvodni ovladace a instalovat, nemazat a instalovat, vytahnout z pocitace sluchatka a instalovat..ke sluchatkum viz. dale). Co je zajimavy je, ze z repraku nevyjde nic (i kdyz pri rozkliknuti ovladani hlasitosti a poklikani na ten posuvnik se tam hybe zelena carka, tzn. ze repraky reaguji) ale kdyz zapojim do pocitace sluchatka tak v pohode hrajou. Zkousela jsem prolizt vsechna nastaveni (repraky jsou povolene, nastavit je jako vychozi zarizeni a vyndat sluchatka nepomohlo) a uz nevim co s tim mam delat, setkal se nekdo s podobnym problemem? Moc diky za jakykoliv rady

edit: jo a zapomnela jsem napsat ze mikrofon na sluchatkach taky odmita poslusnost, i kdyz pri testovani na TS "svitil" - takze chyba asi v ovladacich
    Naposledy upravil Ginger; 14.02.2010 v 21:36.

Standardní Re: Win 7 a iMac - problem s reproduktory

iMac není jeden, chtělo by to napsat přesně o který model se jedná, dál to zatím nemá cenu pitvat...

http://store.apple.com/us/browse/hom...ac/family/imac je to ten 27-inch: 3.06GHz
    pokud vim zadne extra doplnky nebo vymeny soucastek..vic bohuzel nenajdu, ve win 7 se nevyznam takze nevim kde najit typ zvukovky..

použila jsi drivery z bootcampu nebo jen ty z instalačky win7

instalovala jsem jen Windowsy z CD, nic jinyho..v bootcampu ani neumim

njn to bude asi ten problém, musíš strčit do mechaniky dvd s OS X co k imacu bylo přiložený a nainstalovat vše co ve windowsech bude viditelné - případně napiš co tam máš za možnosti.
    edit: koukni sem
    Naposledy upravil Rache; 14.02.2010 v 23:07.

no, tak to bude problem, protoze to dvd nemam, i kdyz sehnat ho od chlapu co instalovali Mac OS asi nebude problem..stahnout to asi nikde nejde co?
    jinak teda to chapu dobre ze pustim comp normalne ve winu, vrazim do mechaniky cd s Mac OS a vsechno co pujde nainstaluju?

jo a jeste se radsi zeptam

64-bit verze má 274,58 MB. Software vyžaduje Windows XP nebo Windows Vista SP2 před instalací Windows 7.

kdyz to stahnu z jejich odkazu a spustim ve win 7 nepodelam nic nebo by to nebylo dobry?

ad1 - chápeš to dobře
    ad2 - nechápu já
    ad3 - samostatný vycucnutý apple ovladače z instalačky osx se stáhnout nelegálně samozřejmě dají stačí hledat Bootcamp macdrivers 3.0 for windows na známých adresách

aha, dobre diky moc..zkusim nejdriv sehnat do dvd a kdyz to nepujde tak to nekde stahnout a napisu jak jsem dopadla

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém SATA a PATA - nenabootování win
    Založil Perfect_ v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 18.08.2005, 19:02
  2. Problém s inštaláciou Win 98
    Založil djyoyo v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.03.2003, 14:42
  3. Win XP a problem s taskbarem
    Založil Caba v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2