Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: Nejlepší non TN monitor do 15 tisíc?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    272

Standardní Re: Nejlepší non TN monitor do 15 tisíc?

Citace Původně odeslal Sharker Zobrazit příspěvek
    .....

Pouzivate tu este niekto CRT ?
    ...
    Ja jeste jedu na Dell 1130. Je to hlavne kvuli podani cerne a jistote moznosti nastavit nizky jas (pouzivam hodne nizke nastaveni, jsem na to zvykly). V posledni dobe jsem se zacal rozhlizet po LCD -- protoze Dell nebude zit vecne (v jednom rohu uz je celkem rozjeta konvergence) a taky jsem si vsimnul, ze nove modely jsou temer vyhradne 16:9 -- a temer nic jineho neni. Rozhodne nehodlam jit do neceho co ma mene nez 1200 radek, ktere mam ted. A to by znamenalo v podstate 30" (respektive za rok to bude znamenat, az se kompletne prejde na 1920*1080) a to mi prijde preci jen trochu velke (i kdyz taky o tom uvazuju).

Kupoval jsem bratrovi HP LP2475W a tak jsem ho mel na par dni moznost vyzkouset. Hned po zapnuti me sokovala nerovnomernost podsviceni -- jako kdyz na to nekdo vyleje kafe (bylo to samozrejme silene vysokym tovarnim nastavenim brigtness, ale prvni dojem uz byl ucinen) a stejne i kdyz jsem stahnul brigtness na nulu tak mi to v noci vypalovalo sitnice a obecne jsem si z toho monitoru neodnesl prilis dobre pocity.

Mozna budu muset proste risknout koupi nejakeho eiza nebo neceho takoveho. Vetsi pracovni plocha by bodla, Oled v dohledne dobe nebudou a jak se znam tak si casem zvyknu na vsechno ..... (a na LED podsviceni nema cenu cekat, protoze to je vsechno 16:9 a navic urcite vytlaci 16:10 panely)

edit: a jeste abych nezapomel -- co me taky dostalo je zavedeni lesklych LCD panelu. Naprosto neuveritelna zalezitost .... Treba pro Hulana -- Muze cely den pracovat a zaroven obdivovat svuj odraz. Usetri mu to urcite spoustu casu.
    Naposledy upravil NeMeM9aA; 09.02.2010 v 07:43.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. notebook do 15 tisíc
    Založil MikeD v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 05.10.2009, 07:55
  2. Bind & FORMERR resolving domain
    Založil NeMeM9aA v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 50
    Poslední příspěvek: 26.03.2008, 21:27
  3. PC do 15 tisíc
    Založil Matio v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3