theedge: "No jenomže cenu monitoru nedělá jen to že to je 22" a WUXGA"...
Podívej, nechci, aby to vyznělo nějak konfrontačně, ale veškerých benefitů zn. EIZO jsem si dobře vědom, což už jsem myslím jasně naznačil ve svých předchozích reakcích.. Rovněž tak vím, v jakém threadu se nacházíma o co se zde jedná..
Ale možná, že jsi přehlédnul, že autor tohoto vlákna ve svém úvodním příspěvku kromě jiného napsal, že se mu jedná i o co nejlepší poměr cena/výkon.. A troufám si tvrdit, že do této kategorie jakýkoli model zn. EIZO rozhodně nespadá.. A teď mě můžeš kamenovat..Bohužel autor neuvedl, pracuje-li v profi oblasti - tedy se tím živí či nikoli, což je poměrně zásadní údaj..
Jinak, řekněme si to na rovinu - z hlediska výroby vesměs všechny cesty vedou do Číny evtl. přilehlých destinací a něco málo se vyrábí i u nás. Takže nevidím sebemenší důvod, proč by i jiné známější firmy nemohly onu konstantnost parametrů, vyplývající z výr. procesu také dodržovat..
A bavíme se zde o kategorii monitorů cca od 12kKč výše, což zas (i na nonTN) není tak málo a očekával bych tedy i zde jistou garanci kvality..
Na závěr si mohu jen postesknout, že to v oblasti IT nefunguje podobně jako v automobil. průmyslu, neb pokud by tomu tak bylo, tak bychom si všichni mohli mnout ruce a čas věnovaný takovýmto apod. disputacím věnovat něčemu smysluplnějšímu..Howgh...![]()