Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
Chytit a napalit mu obecny ohozeny, idiotovi...

A ja osobne nedavno videl stat idiota na krizovatce Kbelska, kterej mel laser nekde na palubce (a zadny cinsky ukazovatko s vykonem 0.00nic ale podle toho, jak to zarilo, tak docela silny zeleny laser), otocenej tak 45 stupnu k obloze zpoza predniho skla na nejakem "vytunenem" Oplovi Corsa ci co to bylo.
Tomu bych dal taky par pres usta, nebot kdyz se bude mijet nekde v zatacce s nejakym kamionem ci podobne vysokym autem, tak mu to na nekolik metru svitilo tak primo do kabiny.
Moc dobre tyhle lidi nechapu...
Taky nechapu, proc kuli tomu museli jednat posranci, kdyz na to de krasne napasovat ver. ohrozeni. Misto aby jednali o dulezitejsich vecech. To budem kuli kazdy picovine pridavat vyjimky do zakonu?

By me zajimalo, k cemu mel ten frajer v aute laser na palubce, jesi si hral na policajta manase ("to je zamerovac na lidi, vis" ) Posouzeni vykonu jentak by woko neni moc presny, ono i 5mW zeleny laser v mlze muze pusobit dost krute, obezne zelena ja pri stejnem vykonu viditelnejsi jak cervena (spek. char. citlivosti oka), ale ja fakt, ze dneska si naky ten 100mW zelenac muze koupit skoro kazdy.
He, pobavilo me, jak nekdo nekde napsal, ze by piloti mohli pouzit ten laserovy paprsek pro navadeni rakety. To by se asi ten blbecek docela divil