Moc Ti děkuju, na fonty jsem úplně zapomněl. Čeština už šlape.
P.S. Ta synchronizace s PC mě fakt deptá, alebrž si asi bez ní nenainstaluju Scummvm, ICQ a další programy na testování![]()
Moc Ti děkuju, na fonty jsem úplně zapomněl. Čeština už šlape.
P.S. Ta synchronizace s PC mě fakt deptá, alebrž si asi bez ní nenainstaluju Scummvm, ICQ a další programy na testování![]()
teda nejvice mne u toho mrzi absence sleepu. Nechapu, proc se setri zrovna na tomhle.
Vzdyt preci to byla hlavni vyhoda PDA. Zapnu a behem sekundy mohu pokracovat ve cteni (nebo praci..)
i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x
nábízím možnost si toto zařízení zdarma ode mne vypůjčit k testování, od 11-28 nebudu v čr, potom to nabídnu k prodeji za +- 2ooo,-, více přes sz
Zkuste na tom "notasu" todle:
http://194.150.201.35/cnmlifestyle/c...SEfirmware.htm
Dejte vedet jak to dopadlo.
Mno i kdyz....kdo vi jestli je to uplne stejne zarizeni....vypada nachlup identicky,ale kdo vi......
Naposledy upravil Radar; 19.01.2010 v 21:23.
ASUS i55 Sabertoth i5-750@(kolik turbo da staci)2x2G DDR3 Kingstone Palit GeForce 460 GTX HDD SATA 160G Maxtor+320G Seagate LG-GSA4163B Corsair HX520 W X-Fi Fatal1ty Genius SW-HF 5.1 5000 iiyama ProLite 24" E2409HDS.
"Vytvářením sloupů z tryskové injektáže,nad obrysem kaloty výrubu,zlepšujeme technicke parametry horniny v nadloží a tím urychlujeme a usnadňujeme,razícím organizacím jejich práci."
Mzes mi rist jaky USB kabel jsi pouzil ?? Ja tu v baleni zadny nemam. Sehnal jsem A-samec,A-samec ale to neni standart. Nemuzu to odpalit ?? Napeti pujde proti sobe totiz ne ?
A nebo jsi pouzil neco takoveho: http://technet.idnes.cz/hardware.asp...43051_hardware ??
Myslim ze na tom celkem zalezi.
Rache ty jsi nejak komunikaci s PC rozchodil ??
ASUS i55 Sabertoth i5-750@(kolik turbo da staci)2x2G DDR3 Kingstone Palit GeForce 460 GTX HDD SATA 160G Maxtor+320G Seagate LG-GSA4163B Corsair HX520 W X-Fi Fatal1ty Genius SW-HF 5.1 5000 iiyama ProLite 24" E2409HDS.
"Vytvářením sloupů z tryskové injektáže,nad obrysem kaloty výrubu,zlepšujeme technicke parametry horniny v nadloží a tím urychlujeme a usnadňujeme,razícím organizacím jejich práci."
nerozchodil..
Zdravim, teď uvažuji o tomto ntb jako o "diáři" na porady a podobně, ale chtěl bych se zeptat, jestli umí přehrát i filmy, pokud se třeba zkomprimují do menšího rozlišení, už kvůli místu apod, Předem díky za Vaše reakce, popřípadě jsestli je problém s vybyveností Win CE jako je ICQ, word, excel, opera díky![]()
Filmy nezvládá (hlavně zvukově), ICQ zvládá přes jednu stránku, co jsem bohužel někde založil (žadný icq klient není), word zvládá v pohodě, excel také, opera pro wince neexistuje a tak cokoliv co vyžaduje jen náznak flash podpory na tomhle booku nepustíte.
Pokud ale zakoupíte verzi s Linuxem, tak pravděpodobně až na filmy zvládne book vše co potřebujete.
Dobrý den, v této diskusi se píše o klávesnici bez českých znaků, WIN CE je pravděpodobně v anglické verzi. Jak je to se zobrazováním české diakritiky u webových stránek a PDF, možností zadávání českých znaků z klávesnice do mailů, wordu, excelu a vůbec všech dalších programů? Je možná plná česká lokalizace? Lze nainstalovat LINUX ?
Děkuji za zodpovězení mých neskromných dotazů,
Valášek
Klávesnice anglická, WinCe anglické, zobrazování diakritiky u PDF, webu, wordu, excelu v pořádku. V případě, že by Vám to v nějakém případě blblo je možné jednoduše doinstalovat české fonty. Psaní českých znaků bude zřejmě problém z důvodu nemožnosti přepnutí na české rozložení.
Česká lokalizace pravděpodobně není možná, leda, že by se nahrál kompletně WinCe v češtině (nevim jak). Instalace Linuxu je teoreticky možná, ale jak na ni? To nemám tušení.
V případě, že by na ten linux někdo přišel dejte mi prosím vědět.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)