takze delsi dobu procitam ruzne diskuze na netu a napisu Vam moje poznatky z techto diskuzi:
1) Seagate...pamatujete na prvni Cudy IV, jak se jim sr.aly fluidni loziska a jak se taky parkrat stalo, ze to vyteklo do HDD...tak to samy se ted casto stava i se 7200.7
...cili no comment
![]()
2) Maxtor....u nich je zase problem ten, ze asi nejsou delany na provoz 24/7/365....dokonce mi to takhle naznacil i jeden technik co dela primo v Maxtoru...a proc ?casto se stava, ze kdyz je nekdo provozuje a ma stale zapnuty comp, tak pak kdyz ho jednou vypne, tak harddisk se pak uz nechce znova roztocit...vetsinou nastesti staci chvili pockat a ten disk zase funguje alespon tak dlouho, ze z nej stihnes dostat data...nekdy ale skonci s tim starym znamym od IBM 60/75gxp zvukem chrrr chrrr chrrr chrrr...tam uz neni pomoci......navic tichost teda nic moc, respektive je to sazka do loterie, jestli nedostanes piskajici disk
![]()
3) WD....nechci byt nejak hnusnej, ale Western Digitaly se proste se.rou trochu vic nez je prumer..a to obecne a ruznymi zpusoby![]()
4) IBM...no, asi vite, ze mam IBM rad, ale snazim se byt nestrany,a JEDINA vada, kterou jsem na netu zjistil o 180gxp je ta, ze obcas ani nenajedou hned kdyz je koupite...asi maj blbej transport....
tak se do me zase pustte...![]()