Osobně mi přijde daleko lepší Live! Mesh (http://mesh.com) než Dropbox. V Meshi si můžu synchronizovat kolik adresářů chci, mám 5GB prostoru a k datům se dostanu i z prohlížeče (což ale Dropbox asi umí taky).
Trillian sám o sobě nic nesynchronizuje (zatím - do budoucna se tuším něco plánuje). Ale veškeré logy ukládá do adresáře, kde každý kontakt má svůj .log a .xml soubor ve kterém je uložená historie. Když si chvíli s někým píšu, tak po chvíli vidím, jak mi bliká Mesh klient, že odesílá data, takže sync probíhá pravidelně.
Když jsem měl Mirandu, tak moc dobře synchronizace nefungovala, protože než se odeslal můj 50MB profil (mám malý upload), tak jsem mezi tím stihnul vypnout počítač. A rozdílový upload to opravdu neumí, ono by to ani nešlo že, každý soubor je řešen jinak.
Michal:
Momentálně mi Trillian bere 22,5MB RAM. Asi je to pro tebe asi otázka principu, protože mně to s 8GB RAM opravdu ale opravdu žíly netrhá. I kdyby měl Trillian 50MB v paměti, tak by mi to nevadilo. Ono je také nutné říct, že v Mirandě jsem měl jen ICQ, MSN, Jabber. Trillian mi obstarává Astru, ICQ, MSN, Jabber, Facebook, Twitter, Skype
ripper:
Cheš říci, že ti dropbox uploadoval z 40MB profilu jen části? To se mi nějak nechce věřit, jak by mohl vědět, jak jsou v tom souboru ukládána data?