Vazeni, nektery Vase prizpevky jsou spis jako ftip,ze ma nekdo 40GB IBMko rok a pul bez jedine chybicky, no to je uzasny, ja znam osobne 9 lidi, kterejm proslavena 40GB made in Hungary, bez varovani zdechla, nehlede na jiny velikosti kusy a modely. Samozrejme taky zalezi jak casto a co na tom bezi,
jinak co mam tu 40GB vyreklamovanou DLTA shit made in Thailand, tak je ted taky na reklamaci. Novejsi IC35L 60GB taktez v hajzlu, ale je fakt, ze vydrzel trochu dyl, nez ta prvni zasrana 40ka!
Co vim od jednoho technika z Mironetu z Pernikova, tak prej IBM jsou jinak minimalne poruchovy. Te 180kovy rade bych uz mozna veril,
ale po soucasnejch zkusenostech s IBM uz proste nevim. No a kdo chce vykon, voli IBM, tak k tomu muzu dodat viz. vyse
vykon je vzledem k znacne realny sanci prijit o data docela nepodstatnej, alespon pro me. No jeste se ruzne poptam a poohlednu, tak se tu zatim shodnete,
mozna zkusim do tretice tu 180kovou radu, 120GB/8MB podle toho, jak bude trvat reklamace techto libovejch kusu, pripadne sahnu po Seagateu. A rikam, nejak se u zkuste domluvit, protoze ta konzistence tech zkusenosti je vsude takova nijaka a ja bych se rad k necemu dobral, nez do toho pripadne skocim, diky!
![]()