Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: Jakou konzoli (Xbox360 vs PSX2-3)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jakou konzoli (Xbox360 vs PSX2-3)

disk vůbec neřeš a vem si to nejlevnější co najdeš a rovnou tam dej 750GB ať se ti tam vejdou BD ripy

Citace Původně odeslal Rache Zobrazit příspěvek
    disk vůbec neřeš a vem si to nejlevnější co najdeš a rovnou tam dej 750GB ať se ti tam vejdou BD ripy
    Ještě bych měl pár dotazů k věcem, co jsem posbíral na netu.

1, Jak je to s konverzí mkv souborů pro přehrání v PS3? Do jakýho formátu, čím a jak?
    2, Prý PS3 nepodporuje u externích disků NTFS, tudíž připadá v úvahu jen FAT32 a tam je limit na velikost souboru 4GB. Jak tedy případně nacpat mkv nebo jeho konvertovanou verzi jinak než přes síť?
    3, Umí PS3 ripnout blu-ray? Beru situaci, kdy si něco půjčím s tím, že se na to podívám později, tak snad to není nic nelegálního.
    4, Umí PS3 media server při streamu využít DXVA akceleraci a tudíž přehrávat video za pomoci grafiky? Můj hlavní stroj čistě procesorem 1080p video neutáhne.

Uf, je toho dost, já vím. Ale nechci polovičatý řešení, takže pokud by to mělo být všechno krkolomný, tak bych možná volil cestu HTPC. To by posloužilo i pro to hraní jednoduchých her...Chjo, proč nikdo nevyrábí dokonalé produkty?
    Naposledy upravil brazilterrorist; 26.11.2009 v 21:02.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Ja filmy na PS3 prehravam z PMS (PS3 MediaServer), kterej bezi na 'serveru' - C2D E6200,2G RAM. FullHD to da, ale ne 100%ne.
    DXVA to afaik neumi, protoze pouziva mencoder (pro kompletni prekodovani, pokud PS3 nepodporuje video stream - treba WMV, nebo pokud je potreba delat neco s obrazem (=pridavat titulky)), nebo tsMuxer (pokud je video v MPEG4). tsMuxer byl zatim vzdy v pohode, mencoder mi na te E6200 pri delsich narocnejsich scenach trosku zaskube a pak popobehne.
    Co se tyce formatu, tak by PS3 mela podporovat standardni MPEGy v .avi a pak DivX (v nem jako v jedinym podporuje 'externi titulky').

Edit: ad. HTPC - skoda ze PS3 nema v linuxu rozumnej driver na grafiku, pak by to byl imo ultimatni HTPC
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Citace Původně odeslal brazilterrorist Zobrazit příspěvek
    Ale nechci polovičatý řešení, takže pokud by to mělo být všechno krkolomný, tak bych možná volil cestu HTPC.
    Pokud chceš kompletní "kombajn", tak ani X360 ani PS3 imho nepřicházejí do úvahy, bohužel. Co se týče těch původních dotazů, tak imho jsou na tom obě dvě konzole obdobně, pak se liší v různých "detailech" jako např.:
    - na int. hdd X360 nenakopíruješ média (na PS3 ano)
    - PS3 má built-in wifi, ale jen G, k X360 můžeš přikoupit N
    - k PS3 můžeš přikoupit livetv, u X360 potřebuješ v síti MediaCenter počítač
    - atd., atd.

My jsme se sousedem několikrát letmo PS3 (on) a X360 (já) srovnávali a z jeho pohledu je X360 schopnější a má lepší hry, ale nemá BR a hůř vypadá, z mého pohledu má X360 lepší hry a gamepady a PS3 má BR a jinak mi to přišlo funkčně dost podobné. Alespoň v tom smyslu, že to přehraje/nepřehraje podobné věci (nám toho víc přehrál X360, ale nevím, jestli to je realita), mají podobně (ne)schopné mechaniky, atd. U X360 je dobrá integrace s MCE, ale jsou vhodné Win7, u kterých imho MCE konečně funguje tak, jak má.

Pokud chceš hrát hry a přehrávat média, tak bych ti vřele doporučil:
    - kup si na hraní konzoli, která nabízí víc preferovaných her, vyhovují ti líp ovladače, atd.
    - kup si na média kombajn - buď diskovou krabičku (a placky přehrávat v konzoli), nebo LG BD390 (případně HR400), který jsem nedávno pořídil já a je dost těžké na tom něco kritizovat (nebo počkat, až něco takového budou nabízet i jiní výrobci elektroniky)

...

- nebo ovšem HTPC, což je něco, co osobně nemůžu (problematické, slabší hry, hlučné, atd.), ale některým lidem to vyhovuje

Jedna věc, která bude umět "všechno" se jen tak těžko urodí ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 05.10.2008, 19:01
  2. Trocha nostalgie - jakou kartu jste měli nejraděj?
    Založil Noxx v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 277
    Poslední příspěvek: 13.03.2007, 17:24
  3. Jakou grafarnu ma notebook compaq armada 1575D?
    Založil Vlada v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 22.07.2003, 10:04
  4. Info: jakou grafiku misto R9100 ?
    Založil PetrT v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 07.07.2003, 18:00
  5. jakou desku na P4-Northwood 2,4 GHz?
    Založil Anonymous v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 30.10.2002, 10:14

Pravidla přispívání