Citace Původně odeslal Warlord
Citace Původně odeslal Vykuk
V podstatě je pravda, že po 3 stejných závadách máš nárok na vrácení peněz, ty ti ale nemusejí dát hned, klidně jim to bude trvat měsíc...

(u nás teď řešíme jednu finální reklamačku NOKIE a chlápek se čtyřma opravenkama pořád čeká na prachy - má na ně nárok - ale my jako firma mu je nedáme, dokuď nám Nokia nezaručí, že na to dostaneme dobropis)...

Jinak, kdyby mi někdo v krátké době přinesl 3 stejný závady (a jak píšeš na vyměněném zboží), tak mu už nikdy nic nevyměním bez vyjádření servisu!

A toho tvýho souseda bych přizabil a tobě, jestli mu v tom pomáháš bych aspoň zpřerážel pracky! (nic ve zlým)!
taky nemam rad lidi ktery veci nici umyslne, neni to fer vuci vyrobci.... ale co nadelas, lidi sou sobci a mysli jen na sebe.
Predminuly tyden se mi posral disk kterej sem mel 2,5 roku, dal sem ho na reklamaci... tyden sem cekal a dostal sem jinej a byl sem rad... byla to 20/5400 a dali mi 20/7200.... sice sem cekal ze dostanu 40/5400 ale i tak sem byl rad.... a ani me nenapadlo na ne vybalit neco jako: je to neopravitelny tak mi vratte penize!
... lidi by se meli nad sebou trosku zamyslet a ne jen chtit na vsem vermomoci vydelat... je mi z toho nekdy na bliti...
zajimavy je ze takhle se vyjadrujou pouze prodejci nebo lidi "z druhy strany". rekni mi proc bys nemohl chtit vratit penize, kdyz na to mas narok? je to prece moje pravo tak proc bych ku.rva nemel chtit penize? myslim ze prodejci s lidma vyjebavaj tisickrat vic a obcas by navsteva COI jenom prospela