Přidám svoji zkušenost s jiným křeslem od Honzanuna. Není to tak špatné, jako v případě nahoře, ale nějáké nedostatky jsou.
Kupoval jsem od něho před dvěma roky křeslo Paul. Křeslo, které mi přišlo, bylo viditelně používané, ošoupané. Ozval jsem se honzanun-ovi, ten bez problémů zaplatil poštu tam i zpět a poslal křeslo nové.
-Zkušenosti s křeslem:
Nedostatky se objevily možná po půl roce. Objevila se vůle v pístu, křeslo se kymácelo do stran, celý mechanismus vrzal a po chvíli začalo samo sjíždět dolů. Sedák se taky docela proseděl a nebyl tak měkký, jako nazačátku. Vážím 75kg, tak váha by neměla být problém. Jiné problémy se neobjevily. Co jsem se díval, tak konstukce je něco pevnější, než u křesla Paul, snad by mělo vydržet o něco víc. Stálo 2200Kč.
Před půl rokem jsem koupil nové křeslo, ale hlavní důvody byly ty, že na pohodlné sezesení pro práci bylo moc velké a člověk v něm sklouzával do polo-lehu (dobré tak pro odpočinek, sledování filmů apod) Má moc velký sedák a i s mýma dlouhýma nohama jsem na tom byl tak, že bedra/zadek skoro nedosáhl na opěradlo, nedalo se na něm sedět rovně. Potřeboval jsem kvůli zad něco na obyčejné sezení.