Nechápu, proč to neřešíš s Honzanunem... Já od něj mám taky křeslo, nějaký low-end za tehdy cca 900, ulomila se mi opěrka na ruku (což je ale dáno mým zacházením, protože se o ní často při dosedání či vstávání opírám celou vahou - ze zvyku)... Napsal jsem danému uživateli, jestli NÁHODOU nemá náhradní. Samozřejmě, že jsem moc nečekal, že nějaké "náhradní díly" ke křeslu za ani ne litr budou... Světe div se, v odpovědi na SZ mi přišlo "pošli adresu, pošlu náhradní" a aniž bychom nějak jednali o ceně, přišla mi "free of charge" sada dvou náhradních opěrek... Pravou mám "do foroty" tady ve skříni...Podotýkám, že na záruku nepadl jediný dotaz a málem mi spadla huba, když ten balík s opěrkama promptně došel...
Sorry, K- ti dávat nebudu, ale myslím, že:
a) Kdybys to vyřešil v pohodě s honzanunem, tak tenhle plačtivý thread je celkem zbytečný...
b) Nechápu, proč když jsi už při přebírce zjistil rozpory mezi deklarovanou kvalitou zboží a skutečným stavem, neřešils to hned, ale "rok a půl křeslo normálně používal"
Pak by nebylo nutné tady lamentovat nad "kurvením si zad"... To je, nezlob se na mě, tvoje blbost... Měls hned při přebírce kontaktovat honzanuna a říct "tak hele, mělo to být kovový a je to z plastu, co to má být?"
A ne tu po roce a půl "brečet"![]()

Odpověď s citací