Výsledky 1 až 25 z 63

Téma: Křeslo Andrew od honzanun po 21 měsících: naprosto KO

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Křeslo Andrew od honzanun po 21 měsících: naprosto KO

David: já jsem tu nikde nepsal o kovových opěrkách, takže to tedy upřesním. honzanun mi v tomto nic chybně neuváděl, pouze mě ujistil, že je to pevná konstrukce. já (ano: JÁ) z toho vydedukoval, že minimálně úchyty šroubů opěrek mají kovové podložky zalité v plastu, ale nemají ani to, ty "pseudo-hliníkové" šroubu se šroubují přímo do plastu a dost se do něj zařezávají.

nicméně sis vytáhl nepodstatný aspekt, který mě ani nevadí, neb jsem explicitně uvedl, že bočnice stejně nepoužívám. chci tu jasně říci, že tento můj thread není o tom, že by byl honzanun svině. to v žádném případě, s honzanunem jsem zatím jednal 2x a vždy mi vyšel vstříc. ale bez ohledu na to, jak spolu probereme toto křeslo, chtěl jsem lidem dát najevo, co je ten výrobek zač. nijak to nesouvisí s honzanunem, jde mi pouze o varování před tímhle silně nekvalitním křeslem.

To se mám tedy na co těšit je fakt že já ho tolik nezatěžuju mam asi 66 kg.
    Šrouby zatím drží ale radši je zkontroluju, du na to.

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    361

Jo takhle, já to pochopil tak, že opěrky mají být kovové... To jsem tak nějak vydedukoval z "oproti původnímu očekávání jen plast" Tak sorry jestli jsme se špatně pochopili... I tak, chlape ale kurvit si na tom záda rok a půl a pak teprve se ozvat? Já bych se to pokusil vrátit už tak po půlroce, jestli je to opravdu takovej šmejd jak říkáš?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Přidám svoji zkušenost s jiným křeslem od Honzanuna. Není to tak špatné, jako v případě nahoře, ale nějáké nedostatky jsou.

Kupoval jsem od něho před dvěma roky křeslo Paul. Křeslo, které mi přišlo, bylo viditelně používané, ošoupané. Ozval jsem se honzanun-ovi, ten bez problémů zaplatil poštu tam i zpět a poslal křeslo nové.

-Zkušenosti s křeslem:
    Nedostatky se objevily možná po půl roce. Objevila se vůle v pístu, křeslo se kymácelo do stran, celý mechanismus vrzal a po chvíli začalo samo sjíždět dolů. Sedák se taky docela proseděl a nebyl tak měkký, jako nazačátku. Vážím 75kg, tak váha by neměla být problém. Jiné problémy se neobjevily. Co jsem se díval, tak konstukce je něco pevnější, než u křesla Paul, snad by mělo vydržet o něco víc. Stálo 2200Kč.

Před půl rokem jsem koupil nové křeslo, ale hlavní důvody byly ty, že na pohodlné sezesení pro práci bylo moc velké a člověk v něm sklouzával do polo-lehu (dobré tak pro odpočinek, sledování filmů apod) Má moc velký sedák a i s mýma dlouhýma nohama jsem na tom byl tak, že bedra/zadek skoro nedosáhl na opěradlo, nedalo se na něm sedět rovně. Potřeboval jsem kvůli zad něco na obyčejné sezení.
    . . . if you dont live for something you will die for nothing
    Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 8GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
    M-Audio Revolution 5.1 | Marantz PM4001 | EPOS ELS-3 | Sennheiser HD555->595
    C7D | 17-40, 50/1.4, 100/2.8, 70-300 | 430 EX II

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    298

A co by jste chteli od kresla za 2k ? Je to totalni lowend, neda se cekat ze vydrzi kazdodenni pouzivani stokiloveho ajtaka nejakou delsi dobu.
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Já jsem bral dvě stejný -už nevím jaký- a obě jsem po 10 měsících vyhodil... honzanun za to nemůže, jeho to živý, ale pro mne je to ponaučení, že vše čínské je opravdu na poblití a nasr.ní

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání