Výsledky 1 až 25 z 71

Téma: Jednani TSBohemie

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jednani TSBohemie

tak mam tu jednoho speka:

Flashka do MDA, po 2 mesicich pouzivani na ni neslo zapsat ani nic smazat a uz vubec ne naformatovat. Na flashce byl odost citlivych materialu a ve sve paranoie bych to nikomu cizimu nedaval do rukou aby se to po pul roce nekde objevilo... No tak jsem jim tam napsal, vysvetlil situaci, jestli kdyz bych jim fakt prokazal ze ta flashka je k nicemu, by mi ji nevymenili na miste a tuhle treba zkartovali. Za pul hodiny mi volal nejaky sef, ze tohle teda ne, ze to musi poslat tam a tam a ze se mam rozhodnout, ze bud si s tim podlozim skrin, nebo jim to dam na klasickou reklamacku... tak s tim mam podlozenou skrin
    Naposledy upravil Špeta Marek; 16.10.2009 v 15:10.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání