Citace Původně odeslal Vykuk
V podstatě je pravda, že po 3 stejných závadách máš nárok na vrácení peněz, ty ti ale nemusejí dát hned, klidně jim to bude trvat měsíc...

(u nás teď řešíme jednu finální reklamačku NOKIE a chlápek se čtyřma opravenkama pořád čeká na prachy - má na ně nárok - ale my jako firma mu je nedáme, dokuď nám Nokia nezaručí, že na to dostaneme dobropis)...

Jinak, kdyby mi někdo v krátké době přinesl 3 stejný závady (a jak píšeš na vyměněném zboží), tak mu už nikdy nic nevyměním bez vyjádření servisu!

A toho tvýho souseda bych přizabil a tobě, jestli mu v tom pomáháš bych aspoň zpřerážel pracky! (nic ve zlým)!
taky nemam rad lidi ktery veci nici umyslne, neni to fer vuci vyrobci.... ale co nadelas, lidi sou sobci a mysli jen na sebe.
Predminuly tyden se mi posral disk kterej sem mel 2,5 roku, dal sem ho na reklamaci... tyden sem cekal a dostal sem jinej a byl sem rad... byla to 20/5400 a dali mi 20/7200.... sice sem cekal ze dostanu 40/5400 ale i tak sem byl rad.... a ani me nenapadlo na ne vybalit neco jako: je to neopravitelny tak mi vratte penize!
... lidi by se meli nad sebou trosku zamyslet a ne jen chtit na vsem vermomoci vydelat... je mi z toho nekdy na bliti...