mě je cena w7 šumafuk udělal jsem si radost a koupil staršího powerbooka s legálním tigrem a leopardem za mnohem nižší cenu než jsou celý w7 a jsem v pohodě.... musím se smát sám sobě že jsem přechod k ovoci neudělal mnohem dříve....
mě je cena w7 šumafuk udělal jsem si radost a koupil staršího powerbooka s legálním tigrem a leopardem za mnohem nižší cenu než jsou celý w7 a jsem v pohodě.... musím se smát sám sobě že jsem přechod k ovoci neudělal mnohem dříve....
Taky uvažuji o tom, že asi si budu kupovat nový počítač (výhledově příští rok), tak už to nebude klasický PC, ale něco pěkného od Applu, protože ceny od MS jsou fakt síla...a jak to tak bude pokračovat, odliv zákazníků MS bude asi i nadále pokračovat...
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
ja bych spis otocil Jezevcovu vytku.
Me by vyhovovalo, kdyby M$ prodaval za rekneme $30 jadro + zakladni UI + bezne pouzivany knihovny, nainstalovatelny na libovolnej HW, bez nejakejch aktivaci a podobnejch 'vomrdavek'. Zbytek z toho nepouzivam a nejaky movie makery, uzasny novy wordpady s ribonem, IE8, vypalovani a dalsi nesmysly v tom systemu nepotrebuju a vlastne ani nechci.
ad. MikeD: s autem to bohuzel vubec neni srovnatelny ... az budou vyrobci aut stanovovat standardy pro silnice tak, aby co pet let byly novy silnice, kde majitele novych aut muzou jezdit s plne nalozenym autem a majitele te predchozi generace jen s autem nalozenym do 3/4, pripadne jeste pozdeji, aby tam nemohli jezdit vubec, tak pak to bude srovnatelny ...
Na M$ me posledni dobou, stejne jako na MACu stve obchodni politika ... jinak mi prijde, ze produkty obou firem jsou vcelku v pohode a byl bych ochoten za ne platit, ale hodne moc mi vadi, ze kdyz uz teda zaplatim, nekdo mi hazi klacky pod nohy.
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Tak na UK amazonu stoji Windows 7 Ultimate po prepoctu 4200Kc. Koupit ENG verzi + language pack?
1) BigPiG System mk2 Phenom II x4 955; 4x2048MB DDR3; MSI FX890-GD70; CF 5830; VelociRaptor 300GB + 2xSeagate SV35.5 2TB RAID1 + Samsung F1 750GB + Samsung F2 1,5TB;Lian Li PC-8FIB; 2408WFP
2) PigPics E-500 + ZD 1445 + ZD 4015 + SanDisk ExtremeIII 4GB + Lexar Premium 1GB - IndoCertified
3) Pig@Work CATIA V5 r14-r18 @ Precision T5500: Intel W5590, Quadro FX3800 & Dell Ultrasharp U2410 & SpacePilot guaranteeing a minimum of 120 clicks per minute
4) PigFun Ubuntu 9.10 @ Corsair Flash Voyager 16GB @ Mobile PiG - HP nw8240 M770; FireGL v5000; 15.4" @ 1920x1200; 1+1GB RAM
5) MiniPig Lenovo X201i: i3 370M; 12" 1280x800 matte; 2GB DDR3 RAM; 6+ hours battery lifetime
ENG + LP se od CZE liší jen v tom, že instalátor je v angličtině, jinak je to NAPROSTO shodný systém.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)