nejsem odborník, ale při cca 60% vytížení by to snad mělo jet plynule , ve foťáku je video plynulé, tj jestli stíhá karta, já mám 16GB Transcend class 6
nejsem odborník, ale při cca 60% vytížení by to snad mělo jet plynule , ve foťáku je video plynulé, tj jestli stíhá karta, já mám 16GB Transcend class 6
samozřejmě, že to video nepouštím z karty. Základní krok bylo jeho překopírování na HDD (mimochodem WD - Raptor), takže tam zakopaný pes není.
Podle mého laického pohledu, prostě iP4 HT 2,4GHz nestíhá, protože nemá implementovanou podporu pro takové vychytávky jako HD video. V roce 2003 jsme byli holt rádi za 640x480 a ačkoli je tento CPU jinak na naprostou většinu úloh dostatečný, tak s tímhle si neporadí.
1. P IV 2,4@2,8GHz (Northwood), Asus P4P800 (1016), 2*512MB Kingston 400MHz, SATA WD Raptor 74GB, SATA 320GB Samsung, ATI Gigabyte 9200, TV Leadtek Winfast XP 2000, Toshiba DVD-ROM SDR-1312, IrDA MA-600, ScanJet 3400C, LCD HP 1902, Bezdrátový set i-Tec WS-301, USB Bluetooth adapter i-TEC.
P4 oclá na 4,6ghz co jsem zkoušel mi full HD nedala, ještě tak 20% chybělo. Takže na 2,6ghz, ehm.... vždyť je to stroj ala rok 2002, 720p to na hraně dá, ale víc ne.
The best Unreal Tournament maniac.
já myslel, jestli přehrávání ve foťáku je plynulé, rozumíš, jestli máš dostatečně rychlou kartu a stíhá se na ni vše zapisovat při nahrávání videa
jinak TZ7 nahrává video v rozlišení 1280x720 , takže do full HD ještě chybí a tento procesor by snad ještě stíhat mohl, respektive není mi jasné, proč máš 60% zátěž a video trhá
tak to jsme se špatně pochopili. Ano, když to video pustím v panasonicu, tak je krásně plynulé. On je mimochodem chytrý jak opice, když tam dáš kartu, která parametry nestíhá na zápis takových dat, tak to prostě přeruší proces nahrávání a napíše, že karta je moc pomalá a máš smůlu.
Ano, to video je AVCHD 1280x720, ani jsem netvrdil, že je ve FullHD, to se tady spíš tím směrem trochu zvrtla debata. Taky bych čekal, že tohle rozlišení ještě P4 utáhne.
1. P IV 2,4@2,8GHz (Northwood), Asus P4P800 (1016), 2*512MB Kingston 400MHz, SATA WD Raptor 74GB, SATA 320GB Samsung, ATI Gigabyte 9200, TV Leadtek Winfast XP 2000, Toshiba DVD-ROM SDR-1312, IrDA MA-600, ScanJet 3400C, LCD HP 1902, Bezdrátový set i-Tec WS-301, USB Bluetooth adapter i-TEC.
Přehrávání AVCHD 1280x720 by ta P4 rozhodně zvládnout měla, kdyby všechno chodilo jak má, ale střihání bys na tom asi rozumně neudělal tak jako tak.
Navrženej upgrade bude velkej skok dopředu, ale vidím tam trochu problém v hdd. Videoeditace je na hdd velmi náročná a v rámci vyváženosti bych do upgradu zahrnul ještě nějakej novej rychlej disk (třeba nějakej WD Caviar Black).
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
jinak k upgradu, já bych šel asi raději do Intelu, klidně "starý" 775 s DDR2, něco třeba s P45+4GB Ram + C2D -ten klidně bazarový
a sám se zeptám, čím to HD video lze stříhat , mluvím o tom konkrétním videu z TZ7 (mám ho taky)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)