shapet:
1) V tom pripade se omlouvam, spatne jsem to pochopil. Kazdopadne pokud vim, Cubase ti pri nahravani umi prepalit spicky uplne stejne a pouzivat korekce (snad s vyjimkou HPF) jeste pred zaznamem mi neprijde moc produktivni. Ja driv v Auditionu nahraval a v te dobe mi tam nic nechybelo a kdovi, kdybych se nedal zlakat tim, ze temer vsichni v mem okoli jeli na Cubase, tak by mi to vydrzelo az doted. Pro bezne lidi ten software nema v podstate zadne limity bych rekl.
2)
ad Mbox2: http://reviews.harmony-central.com/r...box2+Mini/10/1 (dost spatny priklad) a prave u Lexiconu velmi casto byvaji random potize s full duplexem.
Navic jsem mluvil o vicestopych nahravadlech, u jedno- a dvoukanalovych by to nemel byt takovy problem. Z vicekanalovych mi tam zbyly 2 - ten Tascam a ten silene drahy Cakewalk a jak rikam, jsou to spise vyjimky. Naprosto drtivou vetsinu trhu tvori bud externi karty s FW anebo interni karty s nejakym breakout boxem.
3) Furt tam nic objevneho nevidim - cele jedno DVD zabira samotny program, dalsi DVD zabira software na tvorbu beatu, dalsi DVD jeden syntak a az na tom poslednim vypada, ze by mohla byt nejaka variabilita
Mimochodem Reaper rozhodne neni jednoduchy editor. A zajimalo by me, v cem je podle tebe sila tech velkych oproti Reaperu
ad ASIO: Samozrejme nativni driver je lepsi (alespon vetsinou), ale zvlaste u levnejsich a jednodussich zarizeni s tim nebyvaji sebemensi problemy. Ja to zkousel na dvou ci trech zvukovkach a vzdy to slapalo alespon uspokojive![]()