Citace Původně odeslal BIGDEVIL
dik za pozvání ale dneska opravdu nemůžu jedu pryč

No nevim jak si měl nebo neměl taktovanej počítač každopádně se to stalo akorát tý tvojí desce a že se jich prodalo hodně,další věc kdyby tam byl zkrat myslim že by přetrval i po zapájení tý cesty a nejspíš by ti shořela o kus vedle nebo nejaká součástka která by nevydržela takový přepětí.Kdyby to udělala vadná součástka tak by se sama nespravila, jediný co mohlo je že cesta v tom místě byla nějaká narušená ,ale to si nedovedu představit jak. každopádně je jedno jestli za to můžeš ty nebo výrobce protože právo bude vždy na straně výrobce ,to neni moje strana to je ješte za mnou ale stejně ten největší *** budu vždycky já (z jedný strany zákazníci kterej něco nejde a z druhý strany dodavatel kterej se rozčiluje jak sem si dovolil mu tam poslat něco poškozenýho. z toho vyplývá že kdykoliv budeš mít neco poškozenýho jakýmkoliv způsobem a viditelně tj. mechanický poškození ,odpálení a pod. tak to nemusíš nosit ani na reklamaci
Citace Původně odeslal BIGDEVIL
o tech abitech už sem psal ty vyreklamovat šli ,co se týče jakýhokoliv poškození viditelnýho, tak jsem neřekl že je na vině zákazník jenom že má smůlu ,to závisí na těch co jsou na konci toho řetězce reklamcí někde jsou to autorizovaný prodejci(servisi) ,někde přímo továrna ,a tady ve většině případů zastoupení tý který firmy ,oni bud uznají vynu výrobku a pošlou novej a nebo neuznaj a pošlou to zpátky jako zamítlou reklamaci ty duchplný řeči o přetaktování a podobně si tam píšou oni já a ostatní reklamční technici ve většině firem věšinou píšem to co píšou oni.
už chápeš že já ti to zamítnu at chci nebo nechci(při tom poškození samozřejmě)

Hmm, tak sem si tu pocet. Pokud vim, Jakykoli elektricky poskozeni je reklamovatelny a kdyby se nechal udelat znaleckej posudek, tak to budete muset vzit. Nelze odmitnou reklamaci "mezi dverma", paac mezi dverma nemuzes zjistit, jestli to bylo odpaleny sroubovakem nebo jestli ta cesta shorela diky tomu, ze se podelal najek stabik a pustil tam vic nez mel.

To stim CPU bych chtel videt . Sem zvedav, jak z odpalenych tranzistoru prectes, jak rychle spinaly. Navic jako zakaznik ti muzu udelat to, ze znicim jeste desku (japa poznas, ze sem to udelal ja ?) a tvrdit, ze pri tom chcip i ten CPU. A pokud teda zjistis, ze bezel misto na 1500 na 2000, tak to udelala ta deska pri svy predsmrtny kreci.

Jinak velmi dobre vim, jak se resi reklamace typu "nako to blbne, ale obcas to je OK" Vzhledem k tomu, ze test u dodavatele spociva vetsinou v nastartovani komponenty a 10ti minutovym testu, tak je jednodusi ty komponente pomoct, a odeslat ji do reklamace mrtvou.