2Fox!MURDER: RB znamená co?![]()
2Fox!MURDER: RB znamená co?![]()
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro
pay now, te jen presmeruje na stranky paypal.com (kurz musi byt stejnej)
ale jak uz jsem psal. pokud bych to nechal prepocitavat mbank, je to +5%, pokdu PP , tak asi +3%.
Laser G9 + Logitech G930
2Fox!MURDER: cvak! díky
2GreenOrchid: jj, to já vím od začátku - já se spíš "ztratil"; jak se tu diskutovalo o "conversion options", tam jsem myslel, že toto je součástí platby u paypalu - no a přes "pay now" a následném přihlášení na paypal mi to nic takového nenabízelo.
Jinak jsem o víkendu platil v sobotu v GBP a v neděli v USD přes paypal a "přirážka" oproti kurzům ČNB byla u GBP nějakých 60 haléřů a u USD skoro korunu. Docela mě to překvapilo (i když rozdíl u menších částek je nula nula prd), ale to bude IMHO jinými kurzovními přepočty, které paypal používá.
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro
Paypal ma samozrejme vlastni kurzy. Timhle vydelavaji, ze za prevod meny si proste daji lepsi kurz (jednu dobu jsem to sledoval denne a pokud spravne vzpominam tak to snad bylo 0.5%). Ale uz jsem i parkrat videl lepsi kurz nez na burze, nicmene nemam odzkouseno jestli je vyhodne pak platit kartou nebo paypalem (otazka je jak casto se meni prepocetni kurz pri platbe primo kartou).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
chce si to spočítat... někdy je výhodnější nechat to v měně jaké to je a zaplatit 2,44% Vise (resp. společnosti u které máte kartu). u větších částek se ale určitě vyplatí použít kurz paypalu a odbourat tak nepříjemný poplatek 2,44%
Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)