http://www.magazin.cz/lifestyle/4051...e-se-na-mesiku
Tak tohle je článek, jehož autorovi bych s chutí pochcal hlavu.
Na druhou stranu jakou jinou formu a obsah čekat od libimseti cézet?
Miranda
Trilian
Jiný
http://www.magazin.cz/lifestyle/4051...e-se-na-mesiku
Tak tohle je článek, jehož autorovi bych s chutí pochcal hlavu.
Na druhou stranu jakou jinou formu a obsah čekat od libimseti cézet?
za jmenem autora je uvedeny - PR clanek ... takze je rozcilovani zbytecny, proste propagace![]()
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Snad to tady neni.
Jak se ve Skype da zapnout abych pri videohovoru videl i video sam se sebou tak jak to ma MSN?
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Mě by zajímalo, jak udělat opak - aby mě ostatní viděli. Táta si koupil webkameru a já jak se Skypem neumím, jsem dost zmatenej. Funkční je, sám sebe v tom malým okýnku vidí, ale prý ho nevidí ostatní.
To musí povolit - pokud si matně pamatuji, tak v hlavním okně, kde je "zelené a červené" tlačítko, tak je další tlačítko (či nápis), kterým to aktivuje...je logické, že defaultně se obraz ostatním neposílá.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Potreboval bych radu. Vypada to ze dnesnim dnem se me z nejakyho duvodu zablokoval muj ICQ account. Pouzivam mirandu, ta me pri prihlasovani zacala vyhazovat "Connection failed, Unknown error during sign on: 0x2a"
Na netu jsem vygooglil ze by se melo jednat o zablokovani ICQ uctu, cemuz by odpovidalo i to ze meebo taky nefunguje (zkontrolujte si jmeno a heslo a zkuste znovu).
Na ICQ foru jsem nasel jen hromadu lidi se stejnym problemem, ale reseny zadny. Ma nekdo nejakej tip jak to poresit?
Jestli je to vazne zablokovanim uctu tak pochybuju ze bych se nekde u ICQ tymu mohl domoct odblokovani nebo alespon duvodu, protoze ti na usery imho serou, takze se smiruju s tim ze budu muset zakladat novej ICQ ucet.
Some parts of this post may be considered violent or cruel
čekej..
do dvou dnů by to mělo jet
Ještě k tomu skype, důležité je co má za verzi, nejnovější 4.1.0. a taky staršim při hovoru s nej hovor padá často, v tom novém je to jasné: hovor nebo videohovor. A pro oblíbené icq 5.1 http://charlieus.blog.cz/0807/icq-5-...vejte-i-nadale
Naposledy upravil Jerrome; 19.11.2009 v 22:32.
[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201
Lada Kolar: Zní to blbě, ale nastal čas přejít na jiný protokol.
Pravda je, že hodně záleží na počtu lidí v contact listu.
A navíc bych řekl, že Češi jsou dost konzervativní, než aby přešli z ICQ na něco jiného, pokud je to netlačí.
Nevím, ale já bych ICQ, pokud by mi blokli účet, nejspíš dokázal oželet.
CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)