Ahoj...

tak teď budu psát pravdu a nic než pravdu:
chtěl jsem se tam nejdřív zastavit a pokecat si o tom s tebou o co vlastně šlo..

ale jak k tomu došlo: tenkrát jsem skutečně neměl komp taktovanej, to mám až teď s Kingstonama a Tbredem, protože moje kingmaxy co jsem měl předtím šly opravdu těžko taktovat. A protože jsem v té době neměl výměník k vodníkovi, opravdu jsem měl CPU na 8,5x166, což je něco málo přes 1400MHz.
A není mi ještě jasný, proč jste mi nenaúčtovali poplatky za dopravuy do Německa a otestování, ale OK, ber to jako plus.
Taky mi není jasný, proč byl výsledek že chyba byla způsobená O/C - je to přece nesmysl. Přetaktováním se přece nemůže spálit cesta na PCB desky, to byl evidentně zkrat nebo vadný součástky. Nejspíš teda zkrat, protože jsem MOSFETy na napájení AGP proměřil a byly OK, stejně tak zkusmo proud tekoucí spojeným spáleným spojem, OK.
Nicméně, skutečně by mě zajímalo, jak se moje deska celej ten měsíc měla, protože si mi do telefonu řekl, že z Německa pojedou věci až za 14 dnů, což je za víc než týden... tn.. a ještě mi přijde lehce podezřelý, že datum vyřízení je 45minut před vyprčením zákonem stanovené lhůty pro reklamaci...

Dík za vysvětlení

Marty

PS. nic ve zlým, omlouvám se že jsem byl včera tak vzteklej a jestli chceš, zvu tě na pivo