Výsledky hlasování: Jaký browser používáte?

Hlasující
247. Nemůžete hlasovat
  • Other...

1 0,40%
  • Maxthon

8 3,24%
  • Internet Explorer

15 6,07%
  • Opera

106 42,91%
  • Mozilla/Mozilla Firefox

117 47,37%
Výsledky 1 až 25 z 1439

Téma: Mozilla FF vs Opera vs IE

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Mozilla FF vs Opera vs IE

Zdravim.
    Synek se dneska všimnul, že mu nejedou některé flash gamesy, resp. ovládání z klávesnice. Nedávno jsem aktualizoval FF na v. 3.5.2, flash plugin mám poslední. V IE jde všechno normálně. Tak jestli někdo neví, nebo by nemohl zkusit třeba tuhle http://www.funnygames.nl/spel/duck_d..._missie_1.html (prasátko jaksi neběhá)

Citace Původně odeslal godgory Zobrazit příspěvek
    (prasátko jaksi neběhá)
    mam stejny problem asi bych na neho ani neprisel, kdybys to tu nenapsal.
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Vliv
    247

Tak jsem práve přišel na to, kde se skrývá menu v Maxthon 3. Možná to mnozí víte, ale pro mne to je novinka.
    Je to pod hlavním logem vlevo nahoře. Začal jsem to hledat až při přečtení změn v nové verzi.
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

Chrome Plus

Je to browser postavený na Chromium a má funkce, které Google Chrome chybějí.
    ChromePlus has all the functionalities that Google Chrome has. More, ChromePlus added some useful features such as Mouse gesture, Super drag, IE tab, etc. Meanwhile, ChromePlus is free with no function limitation and you can use ChromePlus to surf the internet in any case.
    http://www.chromeplus.org/default.html

Rozhodně doporučuji alespoň odzkoušet.

INFO:
    01.) Testuji, funguje vše skvěle, zřejmě tento browser má konečně to, co mi v Google Chrome chybělo.
    02.) Synchronizace na Google Docs funguje naprosto v pohodě, dokonce transfer z Mozilla Firefox (bookmarks, historie,..) proběhlo vše hravě a v parádní rychlosti.
    03.) Problém, zatím nemohu najít kde přesně, se nachází adresa instalace na disku.
    ŔEŠENÍ:
    Kód:
    C:\Users\(uživatel)\AppData\Roaming
    04.) Gesta myší fungují perfektně a bez problémů.
    Kód:
    Dolů+vlevo: Režim celé obrazovky (F11)
    Dolů+vpravo: Zavře záložku
    Vlevo: Zpět
    Vpravo: Dopředu
    Nahoru nebo dolů: V podstatě se jedná o způsob scrollingu dle určeného směru
    Třeba objevím ještě další gesta.

P.S. Zatím jsem s tímto browserem strávil téměř hodinu a můj verdikt: velicerád ho dám jako defaultní prohlížeč na mém PC.
    Naposledy upravil Tukancheez; 17.09.2009 v 17:36. Důvod: doplnění informací + testování

Otázka pro zkušené Operáře: Jak přesně funguje RSS? Zobrazuje se pouze jako emaily?

Jsem zvyklý na kombinaci Firefox+Sage, tj. seznam zdrojů v postranní liště a přehledně si tam můžu vybírat server resp. zprávu (viz obr.). E-mailový styl ála Opera se mi vůbec nelíbí a nepřijde mi to přehledný.

Dá se to v Opeře zobrazit/použít nějak podobně?
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Otázky pro Operáře, kteří přešli na verzi 10:
    • Dá se zbavit hlášky "No new messages for ..." při kontrole mailu? Rád bych, aby mi jako dřív vyskočilo okýnko, jen když mi něco přišlo.
    • Na Windows XP se mi při rychlém přepínání z Opery do jiné aplikace stane, že se sice na jinou aplikaci přepne, ale vpředu je stále Opera. Dělá to někomu taky, případně co s tím?

Díky
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Hlasky se zbavit da:
    Kód:
    opera:config #UserPrefs|ShowNotificationForNoNewMessages
    Citace Původně odeslal xjohny Zobrazit příspěvek
    Dá se to v Opeře zobrazit/použít nějak podobně?
    Da, v menu si vyberes zdroj, po kliknuti na nej se ti v samostatnem panelu zobrazi titulky z daneho zdroje, po kliku na vybranou titulku se opet v samostatnem panelu otevre obsah zpravy.
    Naposledy upravil ctrl_j; 26.09.2009 v 10:41.
    | P67 + 2500K@silent |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání