velmi pekna debatka musim uznat, no a pridam sa a musim povedat ze sa mi stalo par krat ze som prisiel o komplet data za x rokov a bolo to tesne pred zalohovanim (vecer som zlial data na jeden disk ostatne preforamtoval nahodil novy system setko bolo pripravene k spatnemu prekopirovaniu ale vecer sa mi to uz nechcelo tak som to nechal na rano a rano ma cakalo nemile prekvapenie kedy disky kde boli moje setky data nenastartoval !!!) - uz to nechcem zazit...
pri najblizssom upgrade HDD by som presiel na nejake pole vidim to na RAID5 s 4x1TB diskami a samozrejme na samostatnom radici
neviem ci je to dobry system zalohy samo je tu aj raid 1 ale ten je nakladnejsi, mozno by stacilo aby sa pred vypnutim pc skopirovali vybrane adresare na dalsi hdd inak to asi nevidim
osobne su pre mna setky data dolezite ale da sa to samozrejme rozdelit na nenahraditelne veci najdolezitejsie 10ky GT, nahraditelne ale ked uz to ma clovek na disku setko rozmiestnene tak je to tazssie znova nahradzat par 100vak GBa potom na menej dolezite ktore staci niekde stiahnut ak treba ak nie tak clovek len ziska viac volneho miesta hehe

Odpověď s citací