Taky jsem s KDE 4.3 velmi spokojen, mě osobně vadí jediné, některé widgety přestaly v KDE 4.3 fungoval, jelikož se ale nejedná o widgety od KDE, ale o komunitní, pak to nevidím jako chybu KDE, ale o to, že prostě nejsou s novým KDE kompatibilní a musí se počkat, až je tvůrci aktualizují.
Jinak se mi moc líbí koncept KDE, kdy je vše po ruce. Chcete si změnit tapetu a nemáte zrovna žádnou vhodnou na disku? Stačí pomocí průvodce vybrat jednu z velmi mnoha na serveru kde-look.org a je to. Tapeta se sama stáhne a aplikuje.
Na stejném principu funguje i přidávání dalších widgetů, vzhledů, ikon, smajlíků a bůh ví čeho ještě, prostě použijete průvodce, vyberete si jednu danou věc, která se Vám zalíbí a ona se sama stáhne, nainstaluje a můžete ji ihned použít, jak je libo.
KDE 3.5.10 a mladší již považuji za "mrtvé", ne že by bylo špatné, to ne, ale prostě KDE 4.3 už je lepší, dle mého názoru.
No, já stále čekám, až mi bude fungovat Leadtek WinFast DTV 1800H, to je jedna z mála věci, na které mám XP ještě. Naštěstí v TV stejně není nic, takže to nějak moc už neřeším.
Hodně úspěchů přeji, osobně jsem migroval (to slovo nemám rád - připadám si jak zvíře) před prakticky rokem a nemůžu si své rozhodnutí vynachválit. Svět GNU/Linuxu a Mandrivy je daleko pestřejší, než je tomu u Windows, alespoň dle mého názoru.