Výsledky 1 až 25 z 68

Téma: HP "luxusni" case ...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    296

Standardní Re: HP "luxusni" case ...

Tak sem si taky pořídil tenhle case.

"Barevnej had" přesně padl do Gigabytu P35-DS4 (a měl by skoro do všech), až na to, že mám Wi-Fi diodu připojenou na Reset switch, ale čert to vem
    Case je trošku nekompatibilní s mým zdrojem (Akasa 430W), protože ten má power switch přesně v tom místě, kde je na casu ten vyztužující pásek. Zatím nemám zdroj přišroubovanej "na fest", protože pak nejde zapnout, ale čase buď koupím antivibrační podložku pod ten zdroj (1-2mm podložení bude stačit), nebo ten pásek uřežu. USB dosáhlo s cca 1cm rezervou
    Dodávaný větráky Foxconn mají zvukový projev Jumbo Jetu při startu a moje deska je nějak odmítá regulovat, ještě se na to podívám.

Jinak je to case moc hezkej, bytelnej a docela velkej, za cenu za kterou se dá sehnat (přiznejme si, že to ale není úplně košér) nemá žádnou konkurenci.
    Naposledy upravil bukva; 21.08.2009 v 09:24.
    Myšlení zkresluje realitu.

Citace Původně odeslal bukva Zobrazit příspěvek
    Tak sem si taky pořídil tenhle case.
    Máš to i s rámečkem, včetně konektorů, na Personal Media Drive (to je ten větší)? Nebo jen prázdnou díru a záslepku?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Arrow Re: HP "luxusni" case ...

Citace Původně odeslal Connor Zobrazit příspěvek
    Máš to i s rámečkem, včetně konektorů, na Personal Media Drive (to je ten větší)? Nebo jen prázdnou díru a záslepku?
    To je vlastně otázka na všechny majitele. Jak jste na tom s funkčností rámečku pro Personal Media Drive (to je ten větší)? Máte tam konektory, nebo jen prázdnou díru?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    296

Ani já nemám konektory.

Ale měl bych zájem o 2 plný záslepky, jestli někdo máte
    Naposledy upravil bukva; 30.08.2009 v 19:07.
    Myšlení zkresluje realitu.

Taky jsem si tuhle vymakanou (HDX) bednu pořídil. Už se těším, až do ní nainstaluju "nový" HW a jak si povede s chlazením a hlučností vůči mému stávajícímu Chieftecu!
    Jinak co se zapojení tišťáku týče:
    Aby bylo jasné, co jsem proměřoval, tak je to ten krátký kablík, který má na jednom konci žlutý a na druhém černý konektor.
    Zapojení mi souhlasilo s Tnemovým, čili pokud se díváte na černý konektor ve směru vstupu kabelů do něj, je to takto:
    1122 (1 - PWR LED, 2 - PWR SW)
    34 (3 - HDD LED+, 4 - HDD LED-)

Jinak mám ještě menší postřeh k zapojení power LED - všimněte si, že neuvádím póly - funguje to oboustranně, dioda svítí buď oranžově nebo bíle! No, sice jsem neobjevil Ameriku, ale o tomto se tu ještě nikdo nezmínil...
    EDIT - Tak mi kámoš řekl, že oranžově to svítí při režimu spánku - no co, stejně se to dá otočit a pak to bude oranžově svítit při on-line.Každý ať si vybere...
    Naposledy upravil Tomas; 04.10.2009 v 20:59.
    PC: Intel C2D E8400 | Thermalright Ultra 120 eXtreme + 12 cm Noctua | ASUS Formula Maximus | 4 GB Patriot Viper 800 MHz PC6400 CL4-4-4-12 | Sapphire Radeon HD 4770 512 MB | Velociaptor 300 GB + Samsung HD501LJ (500 GB) + Samsung F4 EcoGreen 2 TB + HP Media pocket drive 160 GB | Creative Audigy 2 Platinum eX | NEC ND-3540A |case HP + PSU 700W | 21" Samsung 214T | Logitech MX 3100
    NTB: ASUS Eee 1000H black

Ahoj, po letech oživuji toto téma. Case sem koupil se zdrojem novou za parádních 800 Kč. Teď mám jen starosti se zapojením předních usb. Jednak mi drátek shora nedosáhne na desku, to vyřeším prodlužkou. Ale chtěl jsem prozatím aspoň zapojit ten osamocený třetí usb vstup na front panelu vedle konektorů na audio. Prosím vás jaký drátek k němu patří...?

1) Jaký (barevně a počet drátů) drát k přednímu USB, které je vedle 1394 patří...?
    2) Co je to za drát, ten který je až k skoro ke konci zeleno-bílý, pak je na něm guma s nějakým čipem či co a pak se větví na další kabílky který dou do čtyř pinového plastíku (s barvami drátů černá-zelená-bílá-červená)
    3) Pak nevím ještě ten co má konektor (pin) jako na usb v červené barvě... Ať ho zapojím kamkoliv na desce (usb/1394) tak mi USB nefunguje

Moc díky fandům této case za postřehy....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. :: CASE MODDING FAQ ::
    Založil KUBA v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.11.2013, 06:43
  2. 22" LCD: HP w2207h vs. Lenovo L220x ??
    Založil Connor v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 41
    Poslední příspěvek: 25.03.2008, 22:40
  3. Postoj firmy HP
    Založil Zdenek Dubnicky v sekci fóra Periferie
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 28.12.2007, 17:01
  4. Značkový case (HP, IBM, Dell, SGI) - tipy jak sehnat?!?
    Založil Connor v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 14.03.2004, 23:04

Pravidla přispívání