Situacia je taka Na RB450 je na ETH1 nastavene PPPoE, na ETH2 je nastaveny DHCP server, prideluje IP adresy vsetkym PC a aj RB433.
V RB433 je samozrejme nastveny na ETH1 DHCP klient a na WLAN som dal DHCP server. NanoStation5 je nastaveny ako klient a mod som vybral bridge, na WLAN som samozrejme nastavil DHCP klienta. Internet vsade funguje bez problemov, ale chcel by som to nastavit trocha inak, konkretne takto to co je v cervenom ramci, tak aby sa chovalo ako utp kabel, chcem aby IP adresy na PC1, PC2, PCX prideloval DHCP server, ktory je na RB450(napisete mi, nastav RB433 a NS5 ako bridge a hotovo (lenze s tym bohuzial nemam velke skusenosti)).
Preco to tak chcem
Na RB450 na rozhrani ETH1 (PPPoE) logujem netflow (uklada sa to na linux, ktory bezi nonstop). Na RB433 ak by som nastavil netflow, tak mam moznost nastavit to na ETH1, takze by sa zaznamenavalo vsetko, nielen to co ide von (PPPoE), ale uz som z toho celko dopleteny aj ja
Takze slo by to tak nastavit ako chcem, alebo je to somarina a mat to nechat nastavene ako dalsi router ??