Stále nemůžu pochopit, co je na tomto revolučního...popisovals tu kdysi (snad se nepletu), že si zvyklý, že vždy je první ikona je ICQ, druhá WMP, a tak, ale v čem to je lepší? Těch pár ms, než najdu tu správnou ikonu mě snad už nezabije, osobně to pokládám za věcičku pro nějaké "hnidopichy" (nebrat zle), ne jako killer funkčnost W7.
Tak tohle třeba mnou provozované KDE 4 umí už dlouho, hodně dlouho. Dokonce si je umí i stáhnout z netu případně. Taktéž dovoluje načítat obrázky hned z několika adresářů. To už nemluvím o tom, že si z webu, přes grafického průvodce v KDE můžu stáhnout i jiný vzhled, který kdokoli naprogramoval a vložil na jeden komunitní web. Taktéž můžu postupovat i při přidání nových widgetů do KDE. Vše samozřejmě out-of-box
Takže to, cos napsal, bych moc opět nepovažoval za killer věcičku.
Omlouvám se za mírný offtopic, ale jedná se snad o konstruktivní reakci na výše citované. W7 bohužel nepřináší skoro nic revolučního do světa počítačů, maximálně tak na platformu Windows. Jiné platformy jsou (minimálně v tomto) přiznejme si to, dále, ale to už zavání velkým offtopicem asi.
Taky jsem to tak již před rokem vyřešil a nemůžu si své rozhodnutí vynachválitAkorát jsem si ty XP ponechal kvůli škole, na herní průmysl jsem skoro úplně zanevřel, těch pár her vyřešil WINE.