Výsledky hlasování: Jaký browser používáte?

Hlasující
247. Nemůžete hlasovat
  • Other...

1 0,40%
  • Maxthon

8 3,24%
  • Internet Explorer

15 6,07%
  • Opera

106 42,91%
  • Mozilla/Mozilla Firefox

117 47,37%
Výsledky 1 až 25 z 1439

Téma: Mozilla FF vs Opera vs IE

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Mozilla FF vs Opera vs IE

Já žádné další argumenty nebudu předkládat, protože ti Firefox určitě cpát nechci - mně zajímá, proč sis vybral IE. Firefox je u mě prostě Opeře o velký skok blíž než IE, proto mi připadá, že člověk musí mít nějaký důvod proč raděj IE než Firefox, pokud předtím používal Operu. To tě Firefox ani nenapadl a vzal jsi to, co máš od Microsoftu předinstalované? Nebo ho nemáš rád?

Nejsi sám, zaregistroval jsem tady to samé u D_a_v_i_da a kecinzera (ten se snad vrátil zpátky k Opeře), ptám se až teď, protože jsi třetí.

Třeba já jsem se před mnoha lety naštval na IE a šel k Opeře (jaká verze to tehdy byla fakt nevím), po pár týdnech jsem přešel k Mozille (tehdy se to tak tuším jmenovalo, dnes se tomu říká SeaMonkey) protože mě štvalo občas podivné renderování některých webů v Opeře a její vykreslovací jádro dodnes považuju za trochu podivné. Mozilla mě štvala některými klávesovými zkratkami a přešel jsem na Firefox (v té době to byla verze < 1.0) a tam jsem doteď.

Můj názor na IE je nagativní, ale to nechci nikomu cpát - scrolování je tam fakt divné, nevšimnul jsem si, že by třeba šlo vyhledávat text na stránce, aniž bych musel mačkat ctrl +f, download manager tam pokud vím pořád není, sem tam se zasekává přepínání mezi taby apod. Dál chápu, že Microsoft používá svůj windows update, ale fakt ho nemusím, ve Firefoxu je tohle paráda, jednotlivé updaty mají stovky kB a člověk o nich ani neví. A doba opravení kritických chyb je imho u Firefoxu taky o dost nižší - naposled před necelým měsícem jeden týden objevena kritická chyba, druhý týden o ni byla informována veřejnost spolu s workaroundem, den na to k dispozici update.
    Naposledy upravil frelichl; 06.08.2009 v 13:44.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání