To ne-overenie pri SP beriem, nemal som to ako zistit, kedze WGA riesit nemusim.. Len som tipoval.
O dolezitosti pre bezpecnost, tych korenovych certifikatov nemam sajn, takze no coment, aj ked tam nieco o bezpecnosti blabocu.
Ze o potrebe zaplat citas po prvy krat... pytal som sa na funkcne updaty v prvom rade (nie service packy), nic ine ako kompletne zaplatany system to neznamena.
Ten rozdiel ktory nevidis su spomenute, podla tvojho tvrdenia nepodstatne updaty, ktore vyzaduju overenie.
K tvojmu upresnujucemu postu ohladom ceny som nemal namietok, na dalsi post v ktorom si navrhol riesenie bez WGA som prihral ten Remover, lebo odinstalovat to fakt nejde.
Z mojho pohladu sa rozpitvavanie zacalo postom #16.
Ja stale tvrdim, ze ked je clovek hovado, tak jeho system neochrani ani kompletne zaplatany OS s nainstalovanym najlepsim softwarom.
Myslim, ze v tomto sa zhodneme.
Je crack (nastroj) a cracker (tvorca cracku). Tak som to aj samozrejme myslel, je to bezne zauzivane slovne spojenie. Tvoja definicia crackera sedi.
Pekny den ti prajem a K+ urcite vratim, tiez to nebude 1. krat, je z coho vyberat.![]()