Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
BTW: Drtivá většina těch záplat, co vyžadují WGA, není stejně pro běžné uživatele potřebná.
Logickejsie by sa mi videlo, ze prave kriticke zaplaty a objemnejsie hotfixy budu vyzadovat overenie pravosti, ale to je len moj odhad. Priklad, kazdy SP vyzaduje overenie, takze sa to dost bije s tym, co tvrdis.
A pokud jde o to, dostat záplatu do nelegálních Windows, tak ji stačí stáhnout ručně na některé jiné stanici, co WGA má (klidně i Windows 2000 nebo nějakém serveru lze stáhnout záplaty pro jiný OS).
S tym WGA removerom kliknes myskou a rebootnes. Jednoduchsie myslim. Funkcne to je pokial uzivatel vlastnou hlupostou nestiahne a nenainstaluje novu verziu WGA, teda minimalne pol roka mas pokoj. A vacsina uzivatelov ma len jedno pc, vsak?
Málokdo má víc počítačů a na důležitá data samostatný počítač bez připojení k síti.
Čili se vraťme k základu: za větou, kterou vyvracím tvrzení, že stačí mít poslední SP a aktuální anti(cokoliv) je dostatečné, si nadále stojím.
Pokial ma na jedinom pc vsetky svoje cennosti, tak bezpecnost je na prvom mieste, teda aktualizovany legalny win so VSETKYMI zaplatami plus prislusny SW. Tym moje posty v tejto teme aj zacinaju, t.j. kupou legalneho OS!
Moja odpoved (NIE odporucanie), ako riesim bezpecnost JA (je jedno kolko pc mam) patrila uzivatelovi s nelegalnym windowsom.
Napriek tomu som mu v nasledujucom prispevku, hned po legalizacii, poradil najjednoduchsie riesenie s kompletne funkcnymi updatmi, na rozdiel od teba.

Vyvracat nemas co, lebo nikde netvrdim, ze riesenie "poslední SP a aktuální anti(cokoliv) je dostatečné", staci normalne citat:
Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
Updaty potom funguju? ... S tym removerom updaty funguju, osobne ale updatujem po celych SP. Liezli mi tie zaplaty aj na legalnom wine na nervy, x-krat to nejaky program dodrbalo.
...Bezpecnost riesim s ,nodom, spyware doktorom a tym, ze skor nez nieco stiahnem, alebo niekam kliknem, tak pouvazujem. A ked sa sem tam "zadari", tak mam image winu so vsetkymi programami.
V prvom rade sa pytam na updaty...
Nevidim nijake tvrdenie, ktore treba vyvracat, ze moje riesenie je bezpecne, je len pre MNA pohodlnejsie, skor mam pocit, ze si potrebujes rypnut, alebo byt zaujimavy za kazdu cenu.
Btw, spominam aj image windowsu, ktory je dobre mat vzdy, aj pri super zabezpecenom systeme. Dokonale imunny system neexistuje a haved je vzdy o krocik vpred. Image vie usetrit kopec casu a nervov.
Je potřeba si také uvědomit, že toto fórum čte čím dál více uživatelů, kteří nemají dostatečné vědomosti a zkušenosti - nejsou schopni si počítač udržovat a léčit sami.
Cracknut nieco vie uz kazde male decko, na rozdiel od dohladavania zaplat na susedovej stanici...
Ale to nie je podstatne.
Tema je ako zlegalizovat win, akurat si si z mojich postov vybral tie najnepodstatnejsie veci, ktore teraz pitvame a tebou spominany BFU sa teraz topi v texte balastu...

P.S.: Paolo toto neni flame, nie som ten typ, ale nemam rad, ked niekto zo mna robi vacsieho blbca nez som.
Tu som skoncil, ak mas dojem, ze som niekde napisal hlupost, tak SS. Fakt sa nepotrebujem "prezentovat", bavi ma radit, pokial mozem strucne a verejne si priznat chybu mi nerobi problem.
Odpoved si samozrejme do threadu napis aku len chces. Peace.