Možná by to tak bylo logičtější, ale u MS to tak není.
Nevím, kde jsi viděl, že SP vyžaduje ověření pravosti. Snad tyto příklady pro stažení Windows XP SP2 a Windows XP SP3 stačí.
Tady je příklad mnou zmíněných kořenových certifikátů, které ověření požadují.
S tímto nemám problém a ani jsem ho nijak nekomentoval...
Je mnoho způsobů, jak se WGA zbavit. O tom, že je potřeba mít všechny záplaty v systému čtu od tebe tady poprvé.
Někdo další ukázal jiné řešení a já stále jen tvrdím, že Windows bez WGA jdou normálně aktualizovat přes Windows Update (tak nevím, co tvrdím narozdíl od tebe).
Moje první reakce zde byla na vaše dohady o cenách a byla založena ne zkušeností s prodejem nejen OEM licencí MS.
A reakce na zakladatele byla v tom, ať si vybere, zda chce legalizovat Windows nebo se chce jen zbavit hlášky o nelegálnosti - čili jen jsem mu ukázal druhou možnost řešení problému.
Pokud se někdo začal v něčem pitvat, tak jsi to byl Ty....
Já jen varoval (a stále všechny varuji), že systém, který je přímo dostupný z internetu neochrání žádný antivir, když je systém děravý (bez záplat)...
...a to ani uživatel nemusí na tom počítači vůbec nic dělat.
S tím cracknutím a malými dětmi bychom mohli polemizovat, ale nechci. Osobně si po cracknutím představuji (a nikomu tento názor nevnucuji) obelstít program/systém vlastními silami a ne jen spustit nějaký software, co napsal někdo, kdo ten program/systém opravdu obelstil (cracknul). To druhé opravdu zvládne malé dítě.
Flame je pro puberťáky a z těch jsem už dávno vyrostl a pokud bych měl s tebou problém, tak bych ti nedával za dobré rady (nedávno v jiném threadu) K+...![]()

VIP

Odpověď s citací