Takze od zaciatku....
Citace Původně odeslal LANiN Zobrazit příspěvek
popř určitě by to šlo upravit tento zdroj aby do toho auta prostě použit šel ale nevím jak, snad 6let jsem se v elektronice nehrabal..
Neslo a preto som radil novy pico urceny do aut. Pytal som sa na konkretny typ jeho zdroja a POZNAMENAL, ze su typy (pre desktop), ktore vyzaduju 12V stabilizovane napajanie. Ak ma presne tento typ a zisti, ze merak meral bludy, potom sa mozeme bavit o menicoch pre ten pikac. Ano?
Vidis nikde moju radu aby pouzil stabilizator?!

Ty riesis 12V vetvu, ale v pripade, ze tie hodnoty ktore LANiN nameral su realne, tak ten pico odchadza do haja cely a taky zdroj by som ja osobne nepouzival. Opravitelne bez schemy je to tazko a dokupovat k nemu menic je IMHO zla investicia.

Ked ti kolega oznami typ toho menica a zistime vykon a cenu, tak to mozme zrovnat s novym pico a budeme mudrejsi. Ale pokial sa neozve aj LANiN, tak vyriesime .....
Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
Co potřebuješ bude DC-DC měnič, který bude schopen kompenzovat nižší napětí vyšším proudem.
Mne je komicke to, ze LANiN-ovi vysvetlujes princip menica, teda, ze nizsie napatie na vstupe, pri rovnakej zatazi kompenzuje vyssim prudom ako to, co konkretne potrebuje.
Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
Ale ano, ta věta má smysl.
Já mu napsal, že potřebuje MĚNIČ, který bude schopen i z nižšího napětí udělat požadované (za cenu vyššího odběru proudu než je odebírán na výstupu).
Ano, to je to, co potrebuje (aj ked ja mam spominane teoreticke vyhrady).
"za cenu vyššího odběru proudu" Bez tej formulky by to nedavalo zmysel, alebo je tam len na to, aby sa to aspon trochu podobalo tvojej prvotnej rade?

DC-AC-ATX je spravna odpoved! (pokus o joke) Idem to editnut. )