Ohledně WGA bych zkusil pročíst toto http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=40343
Ohledně WGA bych zkusil pročíst toto http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=40343
Vola sa to WGA Remover![]()
podpis............................................ ............ načo?
Stačí pomocí HijackThis vyhodit WGALogonNotify.dll a už se to neukazuje.
PC: Intel Pentium G2020, GigaByte GA-Z68AP-D3, Crucial 2 x 4096MB DDR1333 Dual, Maxtor DiamondMax 23 500GB S-ATA, Asus Radeon HD6770 10242MB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T, Windows 8.1 Pro
NB: Dell D830, T7500, 2 x 2GB RAM, 160GB HDD, WSXGA+, Nvidia Quadro NVS 140M
Updaty potom funguju? Predpokladam ze nie, lebo nejde overit legalnost XP. Pravdepodobne ti to ako prve na stiahnutie ponukne znova WGA. S tym removerom updaty funguju, osobne ale updatujem po celych SP.
Liezli mi tie zaplaty aj na legalnom wine na nervy, x-krat to nejaky program dodrbalo.
Bezpecnost riesim s ,nodom, spyware doktorom a tym, ze skor nez nieco stiahnem, alebo niekam kliknem, tak pouvazujem. A ked sa sem tam "zadari", tak mam image winu so vsetkymi programami. Ale ked je cas a chut, tak si rad zabojujem s havedou.![]()
To si piš, že aktualizace po takovém zásahu normálně fungují.
I v automatických aktualizacích lze odmítnout instalaci WGA - jen je potřeba neodklikávat automatickou instalaci a nejlépe zatrhnout znovu nepřipomínat.
Jediné, co pak nejde, jsou záplaty, které vyžadují ověření a těch je jako šafránu a v 99% nejsou mezi běžně stahovanými záplatami (např. aktualizace kořenových certifikátů)
Veškerý antivir/antispyware je k ničemu, pokud systém není aktualizovaný (má v sobě díru) a je přímo dostupný z internetu.
Apropo tebou vzpomínaný NOD ve verzi 4 už i sám hlásí, že systém není aktualizován.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Ako to potom vyriesis? Zlegalizujes si win, alebo srat na ne? Nie su pre teba podstatne?
Cely obsah takto chraneneho pc je k nicomu, takze mi to absolutne netrha zily.![]()
Dolezite veci mam na druhom pc a najdolezitejsie na hdd odlozenom v sufliku..
Btw, image riesenie za 2r nonstop pripojenia na net som musel pouzit 2x a v karantene mam za to obdobie okolo 20-30 smejdov, aj to vacsiu cast synovou zasluhou. Nastastie uz si riesi na svojom.
Prave koli tej otravnosti 4-ky pouzivam:
![]()
Naposledy upravil AmOK; 21.07.2009 v 23:03. Důvod: resize jpg...
Jak jsem psal výše, nechť si určí on své priority.
Oni měli celou dobu nelegální Windows a teď řešil, jak se zbavit té hlášky...
...a toto je jedna z variant. Záplaty, které potřebují ověření legálnosti jim ani doteď nešly stáhnout.
Já mám (nejen) Widle koupené, čili je mi legalizace a WGA u pr...e.
A pokud jde o to, dostat záplatu do nelegálních Windows, tak ji stačí stáhnout ručně na některé jiné stanici, co WGA má (klidně i Windows 2000 nebo nějakém serveru lze stáhnout záplaty pro jiný OS).
BTW: Drtivá většina těch záplat, co vyžadují WGA, není stejně pro běžné uživatele potřebná.
Málokdo má víc počítačů a na důležitá data samostatný počítač bez připojení k síti.
Čili se vraťme k základu: za větou, kterou vyvracím tvrzení, že stačí mít poslední SP a aktuální anti(cokoliv) je dostatečné, si nadále stojím.
Je potřeba si také uvědomit, že toto fórum čte čím dál více uživatelů, kteří nemají dostatečné vědomosti a zkušenosti - nejsou schopni si počítač udržovat a léčit sami.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)