je to prasárna. z toho důvodu respektuju lidi co do aukce napíšou, že příhozy v žádném případě neruší a máš si velmi rozmyslet, jestli teda přihodíš.
je to prasárna. z toho důvodu respektuju lidi co do aukce napíšou, že příhozy v žádném případě neruší a máš si velmi rozmyslet, jestli teda přihodíš.
na aukru to chodí takto: je třeba všechny nepravosti reportovat - bonzovat aukro týmu. oni přidělují uživatelům za prasárny jakési černé body. dále platí jednoduchá rovnice: 3 body = účet odstaven. toto je nezávislé na komentářích.
já konkrétně mám ale problém s jedním uživatelem, kterému jsem v lednu dal oprávněně negativní komentář, on si vymyslel svůj negativní ze msty a dodnes mě na aukru otravuje. přihazuje mi v aukcích, kde nemá zájem o ty věci, apod. nicméně už se mi podařilo zajistit mu zrušení 3. (!!!!!) účtu. ale obávám se, že si vytvoří další opět na jinou adresu. kde je bere, nevím.
nedávno mi také někdo zrušil aukci. procesor s cenou cca 1600 tam byl za 500 a to 2min před koncem aukce. upozornil jsem aukro tým. vyzval k tomu samému všechny další, kdo přihazovali. má myslím už druhý černý bod.
důležité je chtít to řešit, nevykašlat se na to. na druhou stranu je dobré mít cit a být ohleduplný k ostatním, především rozlišit kdy jde o nekalý úmysl a kdy prostě o maličkost, kterou lze nějak vyřešit.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Trosku ot. ebay drazba, co je zauimave a suvisi s temou, tak vcera tam bolo rovnych 12 000 a dnes to kleslo na 11 600 (aktualne). Vyzera to, ze sa tiez mazalo.![]()
podpis............................................ ............ načo?
AmOK: treba ten vymaz souvisel s timhle:
To prevent possible disappointment with faulty bids, we will only accept bids from ebay members with feedback of 10 or greater. Other bids will be removed.
Jey: Ano, timhle zpusobem se da jedine "bojovat", ackoliv aukro tym je v tomhle velice benevolentni. Bohuzel.
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
Ano, s některýma lidma je to opravdu těžké a mnohdy se chovají dost divně.
Vždycky všechno popíši v Aukci a na stránce o mě a stejně se někteří diví. Aukro je podle mě dobré využívat z důvodu domácího úklidu. Je zvláštní, na kolik malých dětí tam člověk narazí, na druhou stranu se tam naleznou lidé z různých komunit s působením 5 a více let.
Startovačka od koruny = nevím stav bez záruky.
Nějaká cena/kup teď = záruka 14 dní.
Naposledy upravil -HoNY-; 18.07.2009 v 11:35.
Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)