Byť je to na foru starší diskuse tak jsem byl v šoku po přečtení předcházejících stránek. Zajel jsem si k synovci na návštěvu s notesem připojil na wifi router poskytnutý fofrnetem /po zjištění ceny fofrnetu za zařízení jsem málem omdlel .Technikovi za tu cenu bych dal pěstí ve dveřích - prostě ultrazlodějna/ bohužel synovec tomu nerozumí. Pozor synovci ani neřekli , že má wifi router. Má PC a z routeru kabel!!!!!!!! Připojil jsem se párkrát a po měsíci chtěli po synovci 50,- korun.Tak jak jsem sledoval tuhle debatu je to zlodějská firma, cpe neznalým zákazníkům předražené a zbytečné věci a jak zde bylo řečeno zaplatil jsem si přípojku a kolik mám doma počítačů jim může být jedno. Pouze souhlasím s tím, že přeprodávat připojení je má být sankciováno či řešeno trestně, ale do domácí sítě pardon,nikomu nic není. A řešit to tak, že ani ve smlouvě není zmínka o tomto a chtít 50,- korun jsme snad v právním státě. A ten chytrolín co náhodně googluje a je z fofrnetu to už má pár firem za sebou.Nacpat se do fora a omlouvat a vychvalovat ,kolik mu za to platěj? Tohle není první forum co to řeší stovky lidí na to nadává ale vždycky je tam takovej jouda co to vychvaluje a diví se nespokojencům. A co se týká připojení tak jsou někde v roce 2000, mimo jiné.Tak a jdu si zagooglit kde je ještě mají tak rádi zloděje.