Výsledky 1 až 25 z 54

Téma: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    274

Standardní Re: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu

Díky za tip (nemůžu tě "nakarmovat"), ale je to stejná písnička, tzn. o ničem. Asi zkusím ten JDownloader, už tu byl někde docela vychvalován.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Nevím, mě ten Level 3 opravdu pomohl, sice to kolísá, ale jen o 20 kB/s, nejde to až na nulu.

Jinak rapidshare ale moc nepoužívám, čili nějaké delší zkušenosti s ním nemám, používám jej jen když je nejhůře...
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    Díky za tip (nemůžu tě "nakarmovat"), ale je to stejná písnička, tzn. o ničem. Asi zkusím ten JDownloader, už tu byl někde docela vychvalován.
    Dostal K+ za tebe ode mne.
    jj, taky jsem přešel na JDowloader a jsem spokojenej jako želva...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

alternativou k JDownloaderu muze byt FreeRapid Downloader (http://wordrider.net/freerapid/ )
    u me zatim velka spokojenost

Opteron144 (Artic Cooling 64pro) | DFI NF4 Lanparty SLI DR (Thermalright HR-05) | 1GB Geil + 2GB Kingston 400 MHZ | Sapphire ATi Radeon X1950GT 256MB | Hitachi 7k250, Hitachi P7K500, Hitachi P7K500, WD Scorpio Blue 500GB | HP L2245wg 22" | Logitech MX518 | Gamepad Logitech WingMan Rumblepad2 | Chieftec BA-01B-B-B || Router - P166MHz MMX 2.8 V 0.28 um | Winco P55VT2 | Fujitsu 4.2 GB/4200 ot | Wi-Fi | Linux Debian

Rozdíl bude v tom, že JDownloader je univerzální na řadu takovýchto služeb.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    288

ja mohu potvrdit to, co o jDownloaderu pisou Paolo a blackknight, je to super downloader na free stahovani z share serveru...

Jeste se ale musim poprat s nekteryma addonama... hodil by se mi nejaky help, no mrknu na web, snad tam neco bude
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    288

mimochodem, dost casto mi JD z rapidsharu stahuje jen 125KB/s, pritom kdyz si ten soubor naklikam rucne, tak to zpravidla jede 250KB/s ... dela vam to taky? Myslite, ze je tohle zpusobeny vyberem serveru? Od dnesniho rana zkousim kazdy soubor stahnout pres jiny server a zatim na vsech vyzkousenych stabilnich 125KB/s....

na MegaUploadu je to dobry, tam to jede tech 800~900KB/s
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Citace Původně odeslal Warlord Zobrazit příspěvek
    ja mohu potvrdit to, co o jDownloaderu pisou Paolo a blackknight, je to super downloader na free stahovani z share serveru...
    samozřejmě umí i premium download (raději dodávám, aby si další nemysleli, že umí jen free )

mimochodem, dost casto mi JD z rapidsharu stahuje jen 125KB/s, pritom kdyz si ten soubor naklikam rucne, tak to zpravidla jede 250KB/s ... dela vam to taky? Myslite, ze je tohle zpusobeny vyberem serveru? Od dnesniho rana zkousim kazdy soubor stahnout pres jiny server a zatim na vsech vyzkousenych stabilnich 125KB/s....
    Nezdá se mi, že by že by to způsoboval klient (samozřejmě to ale nevylučuji). Pokud není zapnuté omezení downloadu v jDownloaderu, pak leda to vytížení serverů, vyzkoušel bych Level 3 server, mě se osvědčil.

Jinak, já mám 120 kB/s maximální rychlost, čili nemůžu přidat své zkušenosti

jj, Megaupload je jiné kafe, a to nejen rychlostně, ale i po stránce parametrů a limitů

EDIT:

Děkuji všem za karmu Rád jsem pomohl
    Naposledy upravil JamesCZ; 03.07.2009 v 00:35.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    233

Potvrzuju,u mě se to chová stejně.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání