Výsledky 1 až 25 z 54

Téma: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    274

Standardní Re: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu

Decánko OT: nestává se někomu s O2 připojením ADSL, že z webu rapidshare.com stahuje "kousavě", tzn. tak 3 - 5 sekund se stahuje, pak hodí rychlost nula + čas neznámý (taky těch 3 - 5 sekund) a takhle to jde pořád dokola... a dělá to jen rapidshare.com.
    V minulosti se mi to stávalo opravdu vzácně, poslední týden dva je to pravidlem

EDIT: jedná se o "free" stahování, účet tam nemám
    Naposledy upravil meteor; 30.06.2009 v 07:59.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

meteor ja kdyz sosal pres nejaky free downloader z RS tak mi to taky takle divne jelo 400kB 0KB ......
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Asi špatný server. Používám u rapidu server Level 3 a OK.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Vliv
    274

Citace Původně odeslal Blackknight Zobrazit příspěvek
    Asi špatný server. Používám u rapidu server Level 3 a OK.
    Nějak jsem si nevšiml, že by u "free" stahování šlo vybrat si server. Anebo je to míněno přes nějaký download manager? Ten já (zatím) nepoužívám.

Já měl za to, že by to mohl být další "ojeb" ze strany RS ve smyslu "zaplať si kredit" nebo "čekej, čekej, počkej si"
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Nene, na 100 % to jde přes jDownloader a asi určitě i přes web. Za 4 minuty si to ověřím ještě přes ten prohlížeč a vložím zde screenshot z Opery...

EDIT:

Tady je ten screenshot, volit server jde jak přes jDownloader, tak i přes Operu, viz :

http://files.getdropbox.com/u/1416113/1.png

Musíte kliknout na ten text "Advanced download settings" případně na to plus v tom čtverečku.
    Naposledy upravil JamesCZ; 30.06.2009 v 17:08.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).

Vliv
    274

Díky za tip (nemůžu tě "nakarmovat"), ale je to stejná písnička, tzn. o ničem. Asi zkusím ten JDownloader, už tu byl někde docela vychvalován.

Nevím, mě ten Level 3 opravdu pomohl, sice to kolísá, ale jen o 20 kB/s, nejde to až na nulu.

Jinak rapidshare ale moc nepoužívám, čili nějaké delší zkušenosti s ním nemám, používám jej jen když je nejhůře...

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    Díky za tip (nemůžu tě "nakarmovat"), ale je to stejná písnička, tzn. o ničem. Asi zkusím ten JDownloader, už tu byl někde docela vychvalován.
    Dostal K+ za tebe ode mne.
    jj, taky jsem přešel na JDowloader a jsem spokojenej jako želva...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání