jj to mě napadlo, ale je to nepoužitelné protože může být více místností na jednom čtverečku. První požadavek je jednotlivé čtverce zvětšit.
zajímá mě jestli klikací mapa nelze nějak použít na obrázek z více čtverečků. To se mi nepodařilo.
jj to mě napadlo, ale je to nepoužitelné protože může být více místností na jednom čtverečku. První požadavek je jednotlivé čtverce zvětšit.
zajímá mě jestli klikací mapa nelze nějak použít na obrázek z více čtverečků. To se mi nepodařilo.
CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
Jestli se chces poucit, tak se merkni na projekt openstreetmap pripadne na javovej editor josm.
Ke zvetsovani asi tolik, ze bud musis mit k dizpozici vektorovou mapu a obrazek pocitat online (da se trebas pomoci SVG) nebo musis mit natvrdo predpocitanej podklad ve vybranejch meritkach (takhle to delaj bezny mapy, vcetne googla) a na to jako dalsi vrstvu promitnes to co potrbujes.
php to samo nevylucuje, potrebujes si k tem obrazkum vest nejaky info v nejakym zvolenym souradnicovym systemu odkud kam ten obrazek je (= 4 souradnice) a pak vyberes body ktery patri do prave zobrazovanyho, spocitas jejich souradnice v ramci obrazku a zorbazis je.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)