Naprosto bez problémů.
Naprosto bez problémů.
The best Unreal Tournament maniac.
Asi neodolám a upgradnu
Vzali byste spíš referenční design nebo něco "spešl"? Pokud referenční, má značka jakoukoli váhu?
Když kouknu na web CzC, nabídka se docela cenově liší. Pokud chápu, Vapor-x verze mají jen nějaký pošahaný upravený chlazení, který šacuju na stejnou turbínu jako standard.
Teď bych grafiku nekupoval. Za 10 dní představí ATi řadu nových DX11 Radeonů novinářům, za 10-14 dní na to budou venku recenze... Zkus ten necelý měsíc vydržet a rozhodnout se pak. Abys třeba nelitoval
Nejde jen o DX11, ale těch zlepšení tam bude víc (akcelerace nových videoformátů, nezávislý výstup na tři monitory, zřejmě i nižší spotřeba ve 2D...)
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Jedině že by to znamenalo padnutí cen 4890Novej typ grafiky nepotřebuju.
Ale dík za upozornění, alespoň vygooglím nějaký nový informace![]()
Jinak u 4890 jednoznačně referenční.
Zběžně jsem googlil a Sapphire 4890 Toxic verze má nějaký jinak udělaný napájení...
Vapor-X má úplně jiný PCB, ale prý podstatně míň topí. Teď je otázka, jestli by tam člověk narval Accelero a nějaký extra pasivy.
Řikam ber referenční ta má napájení nejlepší je to to samý jaký měla HD2900XT. Přináší to spoustu výhod jako real-time zvedání voltáže tudiž skvělý OC, atd. Nerefeenční tohle z pravidla nemaj. Všechny custom modely jsou dělaný aby byly levnější i Vapor X. Navíc Sapphire teď u všech svejch modelů 4870/4890 má problémy s napájecí kaskádou a zhruba 20% karet z výroby trpí studenými starty a s těma co jdou bůh ví jak se to bude vyvíjet časem.
Já bejt tebou Vemu referenční (ne od sapphire a když tak ne blue PCB verzi), dam tam acelero S1 +2x12cm fan a ňákej ten pasiv na VRM kvůli OC (na VRM hlavně ho neplácni na cívky nebo volteru jak jsem u některých lidí viděl).
Naposledy upravil DOC_ZENITH; 01.09.2009 v 08:36.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)