Tvoje predchadzajuce prispevky a prirovnania skor navodzuju dojem, ze tie pridavky od MS su vo win zadara, preto som to tak formuloval.
Preco by mal byt holy OS extrem? Bol by to velky problem 1ks DVD s holym OS za 2/3 terajsej ceny windowsu a 1CD za priplatok 1/3? Kolko by trvala instalacia? Viac ako 5 minut?
Kazdy by mal moznost volby a pri uvedeni cien jednotlivych komponent na "bonusovom" CD by vznikol priestor pre predaj a vyrobu alternativ. Uz by to nebol priestor ktory si MS doslovne uzurpuje sam pre seba.
Je to tvoj PROSTRIEDOK k praci? V poriatku. Kupis si bonus CD. Ale aj VYSLEDOK moze byt pracou. Pracou ktora momentalne NEEXISTUJE. Nemusim asi pisat vdaka komu. Napisem to ale inac, on MS tu pracu vlastne robi a cena sa premieta v produkte o ktorom diskutujeme.
Priemerne PC ti dnes z objednanych komponentov zlozi firma za 20€-30€ vratane instalacie zakupeneho windowsu. Student brigadnik za babku.
Je tazko si predstavit ponuku rozsirenu o moznost origos doplnkov od MS, alebo non-MS, za nizsiu cenu?
Vitaza Kvalita/cena by urcil trh, nic ine. Samozrejme nie hned, zotrvacnost, reklama a propaganda robi svoje, ale casom by v tejto oblasti bol zakaznik pan a nie otrok povinny si kupit vsetko, co mu pribalia.
Kazdej firme ide o zisk. Pokial sa jedna firma snazi zlikvidovat druhu z dovodu maleho trhu, tak sa to da pochopit. Ale ja vidim obrovsky priestor s jedinym hracom a praktikami jednej strany z nedavnej minulosti. Ty vidis komousov v Bruseli (su to magori suhlasim), ja vidim vyscaneho diktatora v usa.
Aj to gesto s europskou verziou W7 bez IE.
Maju to v MS dobre zmapovane (aj zmanipulovane) a dobre vedia na koho strane bude vacsina uzivatelov, lebo vacsina nic ine ako IE nepozna.
A keby niekto pochyboval, alebo vahal, tak daju najest 8 nezamestnanym ludom v amerike, ake ludske gesto.
Chcel by som vidiet to cislo, kolkym ludom po celom svete pracu zobrali.
Nic osobne D a v i d, proste namam ich rad a pozeram sa na to z ineho uhla pohladu.![]()