Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Nové pc na CAM

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nové pc na CAM

Děkuji za vaše rady.
    Nad tím diskem popřemýšlím.
    Na stránkách CAM produktu přímo doporučují Quadro karty.
    V práci máme tři tyto karty a nebyl žádný problém.Doma mám ovšem herní 8800GT a taky to zvládá.

A co ty paměti?
    Intel C2D E8400 + Noctua NH-U12P | GIGABYTE EP35-DS3 (rev.2.1) | 4GB Patriot CL4 | Gigabyte 8800GT 512MB DDR3 GV-NX88T512HP + Accelero S1 | Samsung 750GB + Samsung 300GB Sata II | Soundblaster Audigy 1 | Samsung SH-203D | Seasonic S12II-430 430W | Cooler Master CM 690 | Logitech MXLaser | (no OC)

Ja bych zas na 'pracovni' vec nevolil desku od vyrobce 'hernich/domacich/tuning' desek ... sel bych do do neceho od Intelu, SuperMicro, Tyanu, Mercury a podobnejch spise profi znacek ... mozna jeste neco z WS serie od Asusu (s tim ted mam vesmes dobry zkusenosti, narozdil od GB)
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Supermicro nekupuj. Strasna sracka. Snad kvalitni komponenty, ale ten zku*venej bios .... (aspon zkusenosti s x7sba)

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Supermicro nekupuj. Strasna sracka. Snad kvalitni komponenty, ale ten zku*venej bios .... (aspon zkusenosti s x7sba)
    me proslo rukama spousta SPMC desek (ruznejch) a bez vetsich problemu ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Napsal jsem tam dovetek do te zavorky -- je to skutecne zkusenost pouze s jednim typem desky, (2 revize) zato zkusenosti natolik negativni, ze uz nikdy vice.
    nefunkcni watchdog
    nekompatabilni pci-e
    posledni update biosu, ktery desku spolehlive zabije.

Zkratka tak problemovou desku jsem nepotkal ani v low-end desktopu.
    Jinak jsem si vedom toho, ze vyrobce ma dobrou povest. Komponenty jsou na te desce kvalitni, ale po tehlech zkusenostech proste uz ne.

No ja mam jiz nekolik let znacku Gigabyte a zatim zadne problemy. S vasimi deskami jsem se nesetkal, teda krome znacky Intel.
    Popremyslim o tom, cena techto desek je vesmes nad 5000, takze je to celkem jedno
    Intel C2D E8400 + Noctua NH-U12P | GIGABYTE EP35-DS3 (rev.2.1) | 4GB Patriot CL4 | Gigabyte 8800GT 512MB DDR3 GV-NX88T512HP + Accelero S1 | Samsung 750GB + Samsung 300GB Sata II | Soundblaster Audigy 1 | Samsung SH-203D | Seasonic S12II-430 430W | Cooler Master CM 690 | Logitech MXLaser | (no OC)

Citace Původně odeslal Juriss Zobrazit příspěvek
    No ja mam jiz nekolik let znacku Gigabyte a zatim zadne problemy. S vasimi deskami jsem se nesetkal, teda krome znacky Intel.
    Popremyslim o tom, cena techto desek je vesmes nad 5000, takze je to celkem jedno
    zadnej limit ceny jsem nezahlid a vzhledem k tomu, ze moje omezena znalost CAD/CAM mi rika, ze i hodne drahy PC bejva ta nejlevnejsi cast vybaveni, mi prisla investice do lepsi desky vhodna ... zvlast kdyz na tom nekdo hodla vydelavat penize ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nove PC
    Založil Rampage v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.01.2009, 22:55
  2. Jak nainstalovat nove ovladace ATI aniz by se po... system?
    Založil Namornik v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 06.09.2004, 09:30
  3. pamět u nové GK
    Založil kudykam v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 20.08.2004, 00:37
  4. Nove hyperX 3200 CL2 peknej shit ????
    Založil svaca v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 55
    Poslední příspěvek: 06.08.2004, 14:25
  5. Nove redukce od Powerleapu!
    Založil Honza Pohan v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 53
    Poslední příspěvek: 06.05.2003, 00:07

Pravidla přispívání