Děkuji za vaše rady.
Nad tím diskem popřemýšlím.
Na stránkách CAM produktu přímo doporučují Quadro karty.
V práci máme tři tyto karty a nebyl žádný problém.Doma mám ovšem herní 8800GT a taky to zvládá.
A co ty paměti?
Děkuji za vaše rady.
Nad tím diskem popřemýšlím.
Na stránkách CAM produktu přímo doporučují Quadro karty.
V práci máme tři tyto karty a nebyl žádný problém.Doma mám ovšem herní 8800GT a taky to zvládá.
A co ty paměti?
Intel C2D E8400 + Noctua NH-U12P | GIGABYTE EP35-DS3 (rev.2.1) | 4GB Patriot CL4 | Gigabyte 8800GT 512MB DDR3 GV-NX88T512HP + Accelero S1 | Samsung 750GB + Samsung 300GB Sata II | Soundblaster Audigy 1 | Samsung SH-203D | Seasonic S12II-430 430W | Cooler Master CM 690 | Logitech MXLaser | (no OC)
Ja bych zas na 'pracovni' vec nevolil desku od vyrobce 'hernich/domacich/tuning' desek ... sel bych do do neceho od Intelu, SuperMicro, Tyanu, Mercury a podobnejch spise profi znacek ... mozna jeste neco z WS serie od Asusu (s tim ted mam vesmes dobry zkusenosti, narozdil od GB)
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Supermicro nekupuj. Strasna sracka. Snad kvalitni komponenty, ale ten zku*venej bios .... (aspon zkusenosti s x7sba)
Napsal jsem tam dovetek do te zavorky -- je to skutecne zkusenost pouze s jednim typem desky, (2 revize) zato zkusenosti natolik negativni, ze uz nikdy vice.
nefunkcni watchdog
nekompatabilni pci-e
posledni update biosu, ktery desku spolehlive zabije.
Zkratka tak problemovou desku jsem nepotkal ani v low-end desktopu.
Jinak jsem si vedom toho, ze vyrobce ma dobrou povest. Komponenty jsou na te desce kvalitni, ale po tehlech zkusenostech proste uz ne.
No ja mam jiz nekolik let znacku Gigabyte a zatim zadne problemy. S vasimi deskami jsem se nesetkal, teda krome znacky Intel.
Popremyslim o tom, cena techto desek je vesmes nad 5000, takze je to celkem jedno
Intel C2D E8400 + Noctua NH-U12P | GIGABYTE EP35-DS3 (rev.2.1) | 4GB Patriot CL4 | Gigabyte 8800GT 512MB DDR3 GV-NX88T512HP + Accelero S1 | Samsung 750GB + Samsung 300GB Sata II | Soundblaster Audigy 1 | Samsung SH-203D | Seasonic S12II-430 430W | Cooler Master CM 690 | Logitech MXLaser | (no OC)
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)