Co je za typ ten jeho switch? Ma to managment - nejde kouknout do logu? Zkouseli ste switche prohodit? Napajene jsou primo ze zdroje? Jak sou dlouhe kabely k tvemu domu?
Co je za typ ten jeho switch? Ma to managment - nejde kouknout do logu? Zkouseli ste switche prohodit? Napajene jsou primo ze zdroje? Jak sou dlouhe kabely k tvemu domu?
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Díky všem, switche jsou různé, ale myslím že všechny jsou neinteligentní (já mám tenhle nejlevnější Ovislink
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34019 )
Nějaké switche už jsme zkoušeli vyměnit, teď snad půjčíme nějaký lepší, třeba něco zjistíme.
Ty MAC adresy-nejsem v sítích moc zkušený, ale pokud správně chápu použití switchů, tak žádné MAC nemají, alebrž je tím síťovým prvkem s MAC adresou vždycky jen počítač (počítače) k tomu switchi připojené, takže každy by měl mít svoji IP vnitřního rozsahu a ty switche opravdu jenom přepínají (ale jsem v tom fakt laik...)
Ten nápad s živým linuxem mě napadl taky, tak snad si ten kolega na to udělá čas a vyzkouší to (myslím, že Ubuntu nebo Mandriva One zvládne)
Honza
Am386 DX 40
Am386 DX 40
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)