paměti jsou ok?
paměti jsou ok?
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
memtest (boot, NE win verzi)/ GoldMemory. OS jako takovej je ok?
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
Sazel bych taky na pamet. Takze skutecne memtest a goldmemory jsou na miste.
Mel jsem podobny problem. Ale restart byl tak jednou za mesic. Zcela nahodne. Nakonec jsem zjistil, ze to byla deska. Protoze ostatni komponenty vcetne OS fungovali jinde OK a deska se odporoucela do stavu totalni nestability (umi max BIOS). Trvalo to ale hodne dlouho -- asi rok.
Pripadne bych zkusil i jinej (znackovej) zdroj. Tenhle ma sice 550W, ale je to EC, takze mozna ve spicce odberu (hrani narocne hry) kdy celej system "zere" nejvic mozna nestiha - mel jsem temer totoznej problem s kdysi se zdrojem Gembird 300W, po vymene bylo po problemu.
Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm
Takze nechalsom na tom celu noc beza orthos - rano vsetko OK... Potom som otestoval MEMTESTom (z bootovatelneho UBCD), 6 cyklov bez chyby... U mna system uplne stabilny...
2 TOMAS : mno ako pisem v prvom poste... u mna sa chyba neprejavila, priatel mi hovori, ze u neho sa to deje aj niekolko krat denne a potom zase aj tyzden ide bez chyby... Nemyslim, ze je to sposobene zdrojom, pretoze (opat ako pisem v prvom poste) sa to deje aj ked na pocotaci nic nebezi... Mam pocit, ci si so mna kamos nerobbi "soufky"...
Neviem, ale zacinam mat podozrenie na elektroinstalaciu v dome, kde ten pocitac bezi... Kamos hovori, ze elektroinstalacia je nova (cca 3 rocna, ked sa prerabalo), ale nevie, ci to robil odbornik... Zatial ale ziadne problemy nemal so ziadnymi elektrospotrebicmi . Pred tym, nez som mu zlozil horeuvedeny komp mal starsi komp P4 s 350W zdrojom a ten chodil ako hodiny niekolko rokov...
no dnes som mu ten komp vratil s tym, nech vyskusa este, co to bude robit...
Takze vcera si chalanisko zobral komp domov a do hodiny bol zase dole...
este ma napadlo, nemoze to robit sietova karta, pripadne nejaky problem v datovej sietiTotiz teraz neho vyliezko, ze mu to robi vzdy, ked nieco robi na nete (hra sa, browsuje, stahuje...)...
nieje v BIOSe nejake nastavenie sietovej karty, ktoreho nespravne nastavenie by viedlo k podobnym problemom
dakujem za odpovede...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)