Výsledky 1 až 25 z 1036

Téma: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

2 Prokop. Ano, W7 stačí nastavit "pro výkon" a skutečně vypadají jako W98, krásně hranaté, šedé a bez serepetiček. Z druhé strany mně W7 ihned zaujaly. Soudím, že ta práce se jim fakt povedla a to proto, že na nový hlavní panel jsem si zvyknul téměř po hodině a bez nucení a tahle změna mi maximálně vyhovuje a hojně ji využívám. Asi se mi to prostě líbí. Ty drobnost,i pro někoho zbytečné vychytávky jsou docela fajn a i když jsem z Vistou spokojen, tak W7 se teprve nebudu bránit. Práce jako pro Windowsáka mi prostě s nima příjde perfektní, konečně. Pracuju denně s WXP a jsem na ně zvyklý, přesto, když jsem na notebook s Vistou instalnul XP, přišla mi práce s nimi příliš těžkopádná, někdo by i řekl, zvyknul jsem si na určitý komfort, který mi byl vnucen, a teď jej konzumně vyžaduji. Z druhé strany, proč ne, pokrok jde stále kupředu a W7 mi nabídlo víc, takže proč jej ořezávat. Mmch instaloval jsem jej kolegovi na Duron 1600, 1GB RAM a funguje to výborně, až na ten procesor, ten je místy zcela vyížen. Ale můj skromný odhad je, že AXP na stejné frekvnci už podá takový výkon, že je na něm W7 zcela použitelné. Na jiném PC jsem zkoušel W7 na nějakém Intelu, tipuju 3GHz, 512 RAM a integrovaná VGA a fičelo to jak z praku.

Obecný dotaz. Všude se píše, že 7100 je konečně RC verze. Přitom, když odklepáváte v betě EULA, tak je tam psáno Release candidate. Máme menší spor s kolegou, kdy já stavím na tom, že oficiálně má RC vyjít až 5. května pro smrtelníky a předchozí buildy do 1077 byly pouze beta, on staví na tom, že i předchozí verze byly RC, protože to je v EULA. Jak to tedy je? Protože v EULA je skutečně nápis Release candidate. A důkaz co je a co není RC a proč by nebyl?
    Naposledy upravil Millisx; 28.04.2009 v 00:57.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  3. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  4. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  5. Microsoft Confirms Bug in Hyper-Threading Support by Windows
    Založil LM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 13:41

Klíčová slova k tématu