objednavane telefonicky na mobil... takze ziadna podpisana objednavka neexistuje
hladal som aj na vsetkych mojich emailoch ci som mu pisal ale nic.... len automaticky generovane emaily od neho - novinky , akcie atd .
faktura bola vystavena 10.2.2006 , to je ku dnesnemu dnu 3r 2,5mes . Cim sa riadit v tomto pripade - 3 alebo 4 roknikedze to bol obchod tak asi obchodnym zakonnikom a tym padom to este premlcane nie je .
vyzera to velmi podobne lebo www.lanshop.sk je nefunkcny - neviem ako dlho ale minimalne tyzden nefunguje . Zaujimave je ze sa zobudil az teraz ... to musi mat pekny bordel v uctovnictve ked mu to doteraz nechybalo .......
Kazdopadne ak by doslo k sudu musi dokazovat prebranie/nezaplatenie zalujuci ale tu sa obavam toho aby ten sud neprebehol bez mojho vedomia a nenavalil sa mi do domu exekutor . Vyskusam ho este vyzvat nech mi posle doklad ze danu vec vobec poslal na moju adresu a ze on je taketo doklady archivovat povinny - ak tento doklad nema podla mna nema ma sude sancu . Alebo nejake ine lepsie napady![]()

Odpověď s citací