Já bych začal slušnou formou požadavkem na poskytnutí záznamu telefonické objednávky nebo nějakou písemnou mnou podepsanou nezpochybnitelnou objednávku na danou věc.
Já bych začal slušnou formou požadavkem na poskytnutí záznamu telefonické objednávky nebo nějakou písemnou mnou podepsanou nezpochybnitelnou objednávku na danou věc.
objednavane telefonicky na mobil... takze ziadna podpisana objednavka neexistuje
hladal som aj na vsetkych mojich emailoch ci som mu pisal ale nic.... len automaticky generovane emaily od neho - novinky , akcie atd .
faktura bola vystavena 10.2.2006 , to je ku dnesnemu dnu 3r 2,5mes . Cim sa riadit v tomto pripade - 3 alebo 4 roknikedze to bol obchod tak asi obchodnym zakonnikom a tym padom to este premlcane nie je .
vyzera to velmi podobne lebo www.lanshop.sk je nefunkcny - neviem ako dlho ale minimalne tyzden nefunguje . Zaujimave je ze sa zobudil az teraz ... to musi mat pekny bordel v uctovnictve ked mu to doteraz nechybalo .......
Kazdopadne ak by doslo k sudu musi dokazovat prebranie/nezaplatenie zalujuci ale tu sa obavam toho aby ten sud neprebehol bez mojho vedomia a nenavalil sa mi do domu exekutor . Vyskusam ho este vyzvat nech mi posle doklad ze danu vec vobec poslal na moju adresu a ze on je taketo doklady archivovat povinny - ak tento doklad nema podla mna nema ma sude sancu . Alebo nejake ine lepsie napady![]()
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
Jinak dost pochybuju, ze by ti nekdo predal neco na dobirku bez zaplaceni pozadovane castky, coz by (teoreticky) mel uznat i kazdej soud. Tudiz pokud firma nedostala $ jedinym jejim parnerem je firma ktere dobirku predala.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
no , takze pribeh nekonci .....
chce doklad , co myslite naserem ho moc ak mu odpisem toto ??![]()
Vazeny p. XXX ,
kedze povazujem tuto poziadavku za neopravnenu a ako fyzicka osoba VAM nemusim predlozit nic .Skontrolujte si svoje uctovnictvo , poziadajte svojho dopravcu do kontrolu prepravnych dokumentov .
Pokial budete trvat na poziadavke predlozit tento dokument poslite mi prosim ziadost na vykonanie prace na dohodu : vyhladanie vydavkoveho bloku v archive osobnych dokumentov
Suma : 200E , platba vopred na bankovy ucet .
S pozdravom ,
podpis
![]()
Naposledy upravil proe; 27.04.2009 v 17:06.
NTB - nejake Lenovo
Tim ho naseres asi docela dost, ale v principu "vlezte mi na zada" je taky odpoved. V tyhle situaci bych je asi celkem s klidem ( i dkyz v nasich luzich a hajich ...) vybid, at me zalujou, ze se sejdem u soudu a ze jim a radosti nauctuju par(desitek) kKc za pravniho zastupce.
Pokud je tak jako tak promlceno, asi ho posli do kelu s tim, ze pokud bude otravovat dal, posles stiznost nejakym tem ouradum ze rozesila spam/neopravneni vyhrozuje/.... Jinak tim budes jen travit cas.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Premlcacia doba - este cakam na potvrdenie od kamosovho znameho /pravnik /
a ak je to 3 roky tak ho poslem do riti natvdrdo . Zatial sa mi z toho stala taka zabavka
urcite nezacnem prehrabavat len tak skrinu so vsetkymi moznymi dokumentami co mame
a kvoli takemu magorovi zadara uz vobec . Ak chce nech zaplati , ja skonstatujem ze dokument sa nenasiel a nech ma teda zaluje alebo sa zachovam ako grant a tych 42E mu poslema za 158E usporiadam rodinnu oslavu
![]()
Naposledy upravil proe; 27.04.2009 v 17:11.
NTB - nejake Lenovo
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)