Výsledky 1 až 25 z 68

Téma: HP "luxusni" case ...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: HP "luxusni" case ...

no do usb to proboha nepichej, s usb to NEMA NIC SPOLECNYHO, je to hddLED/powerLED/powerSWitch konektor, (pasuje napr. do gigabyte vetsiny desek bez rozrezani - schema je tu dostatecne popsane)

led bez napajeni by nemela fungovat, tzn. je TREBA zapojit molex do desky, wifi led je specialni na HP hardware, po tom bych nepatral...
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Senior Member Avatar uživatele jaluvkap
    Věk
    42
    Vliv
    289

Citace Původně odeslal paik Zobrazit příspěvek
    no do usb to proboha nepichej, s usb to NEMA NIC SPOLECNYHO, je to hddLED/powerLED/powerSWitch konektor, (pasuje napr. do gigabyte vetsiny desek bez rozrezani - schema je tu dostatecne popsane)

led bez napajeni by nemela fungovat, tzn. je TREBA zapojit molex do desky, wifi led je specialni na HP hardware, po tom bych nepatral...
    Omlouvam se, nedoslo mi, ze se to da pochopit i jinak ... pichnout do usb bych rad ty 2 dalsi kabely seshora (co jsou v buzirce - ctecka a usb) ne to barevne "lanko", ktere jsi tu uz popsal - jen me zajima, jestli nekdo vi, ktery kablik je co ...

Jinak zapojeni napajeni do toho plosnaku jsem mel v planu ... slo mi spis o to, jestli je tam treba mit pichnute i ono drive zminene barevne "lanko" ... jestli to ma nejakou vazbu na power-switch apod.
    HOME 1 : WINDOWS 7 - ASUS P5Q-E - E2160@default - 4GB A-Data DDR2 800EE - Noctua NH-U12P - MSI HD5870 1GB@default - WD5000AAKS - WD 3200AAKS - WD 10EADS - WD 15EADS - Samsung 2.5" 320GB USB - Samsung 183L - HP LP2465 - Delta 700W from HP - 2xNF-P12 - Chieftec WH-02B-B-OP
    HOME 2 : Windows XP - Asus K8V-XE - A64 3000+@250*10/1.42V - Corsair Value 1024MB 2.5/3/3/6 333MHz - Samsung SP1614N - Toshiba M1712 - Diamondtron AOC 7A+ - Modecom Feel-V

usb co vedou spolu s barevnym "usbl se shora se zapojuji standardne tzn. VC/-/+/GND a do konektoru na MB zpusobem popsanym v jejim manualu

a znovu, problematika zapojeni ledek a powerswitche je zde dostatecne popsana, ANO pokud chces mit zapojene z leveho krajniho kabelu co vede s maleho plosnaku na spodku case, NE (a v tom pripade de "duhovy" kabel primo do MB) v pripade primeho propojeni...
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Member Avatar uživatele mic-hal
    Věk
    38
    Vliv
    279

Jeste tohle tema ozivym s problemkem...
    Mam takovy problem ze jakmile ten tistak na dne casu jakkoliv uzemnim tak se zkratuje power switch a je porad seply..
    uzemenim myslim: zapojeni molexu nebo prisroubovani nebo zastrceni do tech pacek na strane. v tuhle chvili to mam omotany izolackou a hozeny na dne bedny.. nefunguji mi vsak LED
    Od prodejce co jsem kupoval case sem si nechal poslat novy tistak ale dela to same.. asi mam nekde slusnuty kabel od Switche.. nevite nekdo jake to jsou barvu v tom duhevem hadovi?

dik
    Vsechno bude i podpis bude

Tak jsem si tento case také pořídil a mám pár postřehů:
    1) je to velmi precizně propracovaná bedna se spoustou maličkostí, které zpříjemní instalaci MB, zdroje atd. o tom bylo řečeno dosti
    2) kabely od horních usb a čtečky jsou na můj vkus krátké - dostal jsem je sice do desky, ale doslova na milimetry
    3) zapojení ledek a pwr mi sice chvilku trvalo, ale dá se to celkem v pohodě zbastlit: ušmiknul jsem ten levý černo žlutý kablik, který vede z tištáku na dne a napájel si 6 rozdělených kablíku ze starého casu, a to:
    (při pohledu na černý konec)
    1 1 2 2
    3 3

1 - HDD led
    2 - power switch
    3 - power LED
    tedy oproti usr tnema, který se tento "návod" dával jsem musel přehodit hdd led a power led, když jsem to zapojil dle něho tak mi tlačítko blikalo jak blázen a hdd led svítilo...

A dotaz na závěr: dá se někde v ČR sehnat interní usb prodloužení jako zde: http://www.frontx.com/store/order_a.html a kalbiky od zmíněných led atd jako zde: http://www.frontx.com/store/order_ad.html

Pokud někdo má zdroj budu rád za info

Member Avatar uživatele mic-hal
    Věk
    38
    Vliv
    279

co se tyce prodluzky na USB vyresil jsem to celkem elegantne viz. post:
    http://4um.overclocking.cz/showthrea...003#post862003
    Cena: vybrakovany stary case + par cm medeneho dratu

Jinak me to zapojeni popsane drive absolutne sedelo..
    Vsechno bude i podpis bude

Jasný, tak nějak takhle jsem to vyřešil taky , jen mne zajímalo, zda se tu v čr dá sehnat již hotový...

Nemáte někdo tip, kde by se do té bedny dal sehnat šuplík na Personal Media Drive? Na Pocket (!) Media Drive to má, ale na ten větší ne, na ten je jenom záslepka...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Ten slot vpředu na Pocket Media Drive je dobrej, ale k čemu je ten šuplík nad tím?
    Možná tam pásne i nějaký jiný externí disk, pro HP to možná vyrábí nějaký známý výrobce (ICY a spol.).
    Od jakého konkrétního modelu ta bedna je? To bude něco staršího, co?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Tak ta bedna je z loňského modelu HP HDX 900 Desktop PC... jen tak pro zajímavost..

A ty šuplíky jsou podle všeho na Pocket Media Drive (ten menší) a Personal Media Drive (ten větší)...
    Naposledy upravil Connor; 05.05.2009 v 10:26.

nevíte někdo kde se dá sehnat jen ten box na prenosny disk HP?nebo jestli do te zabudovane hp pocket media drive lze zapojit i jiny disk?

Citace Původně odeslal titameh Zobrazit příspěvek
    nevíte někdo kde se dá sehnat jen ten box na prenosny disk HP?nebo jestli do te zabudovane hp pocket media drive lze zapojit i jiny disk?
    To bohužel zatím nevím, ani Pocket ani Personal, je sice možné že se jedná o OEM nějakého jiného výrobce boxů, ale stejně tak to může být special design na zakázku...

díky za odpověd. ještě mě vrta hlavou že někteří na aukru maji obrázek a popisují ze dviřka co schovavají mechaniky maji svetelny obrazek nebo co to je? ale ja to tam nemam, tak nevim jestli je to více druhu HP luxusnich casů.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. :: CASE MODDING FAQ ::
    Založil KUBA v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.11.2013, 06:43
  2. 22" LCD: HP w2207h vs. Lenovo L220x ??
    Založil Connor v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 41
    Poslední příspěvek: 25.03.2008, 22:40
  3. Postoj firmy HP
    Založil Zdenek Dubnicky v sekci fóra Periferie
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 28.12.2007, 17:01
  4. Značkový case (HP, IBM, Dell, SGI) - tipy jak sehnat?!?
    Založil Connor v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 14.03.2004, 23:04

Pravidla přispívání