Vsak to, jake mas ICQ klienty v danem pocitaci, s ostatnimi vecmi vubec nesouvisi, ne? Dokud je Miranda standalone aplikace, ktera dokonce umi byt i portable...
Jinak ja osobne rad prohlasuju, ze QIP je "velmi dobre vyladeny Miranda pack". On v zakladu par veci z Mirandy pouziva, takze ve finale pripomina starsi ne-tak-fancy-blikatkove Miranda packy postavene na clist_nicer.
Myslim si ale (a mozna to tu nepisu poprve), ze dokud ma clovek trosku casu a chuti se v tom nimrat, muze si Mirandu prizpusobit do daleko prijemnejsich tvaru nez mu nabidnout "out-of-the-box" klienti. Ja jsem si takhle stahl cistou Mirandu a za hodinku z toho vypadl IRc klient presne podle mych predstav (jakkoliv divne to zni).
Croog:
Ono te tam moc jinych chybovych hlasek nepotka (maximalne bys podle nich byl s to rozlisit, jestli se nemuzes pripojit, protoze nemas spojeni, mas timeout, blbnou AOL servery, nebo mas tempban kvuli velkymu poctu pripojeni), takze by to ve finale nemelo tolik vadit.
A jsem rad, ze jsi hul jeste nezlomil. V podstate krome aktualizaci ICQ pluginu podle rozmaru AOL se do dobre vyladene Mirandy vubec nemusi babrat a muze vydrzet X let bez dalsich zasahu.